Persoonlijk

Hier vind je kleine updates waarin ik iets nieuws deel, of laat weten wat er gaande is in mijn leven.

PERSONAL: Hoe ik 20kg afviel binnen 2 jaar

Bijna iedereen die ik ken is met zijn of haar gewicht bezig. Zelf wilde ik ook altijd afvallen en slanker worden. Vandaag lezen jullie over hoe ik in 1,5 jaar bijna 20kg afviel.
Author:
Bekijk bericht

Shop my brand

Lipfiller update: 1 jaar later

Zoals velen van jullie al weten heb ik voor het eerst lipfillers genomen, vorig jaar maart. Toen ter tijd was ik er heel erg blij mee, maar ben ik dat nu nog steeds? Ben ik weer terug gegeaan voor een refill, en hoe vaak al? Of heb ik het eruit laten halen? Vandaag geef ik een update over mijn lipfillers, na een…
Author:
Bekijk bericht

Review: Lashlifting

Ik liet vorige week voor de eerste keer een Lashlifting doen en aangezien ik heel gevoelige ogen heb en mijn wimpers heilig zijn voor mij was dit een beetje scary. Benieuwd wat ik er van vond? Lees snel verder!
Author:
Bekijk bericht

Mijn 5 Favoriete Nederlandse Beauty Instagrammers

De laatste tijd ben ik Instagram steeds meer gaan gebruiken, ik ben meer mensen gaan volgen die me echt interesseren. Ook ben ik zelf vaker gaan uploaden en ben ik actief gaan liken en commenten op foto’s van anderen. Tof! Vandaag laat ik je mijn 5 favoriete nederlandse beauty instagrammers zien. Kijk je mee?
Author:
Bekijk bericht

Personal || Kletsen over 2017

We zitten al weer een week in het nieuwe jaar en er zijn vast al wat goede voornemens gesneuveld. Hopelijk hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad en brengt 2017 jullie veel goeds. Voor vandaag wil ik jullie meenemen door mijn 2017. Niet letterlijk natuurlijk. Maar ik wil jullie vertellen over mijn voornemens, wishlishts en meer! Benieuwd? Kijk dan verder.
Author:
Bekijk bericht

Zoek je iets?