MUSTHAVE: zomerse nagellak kleuren

Ik vind het heerlijk om in de zomer nagellak te dragen. Om eerlijk te zijn eigenlijk altijd wel ;). Van groen tot zwart tot paars, ik heb bijna alle kleuren wel eens op mijn nagels gedragen. Voor de zomer heb ik meestal wel voorkeuren qua kleuren en daarom leek het mij leuk om mijn favoriete nagellakkleuren voor de zomer met jullie te delen.

Het gaat in dit artikel specifiek om de kleur en minder om de specifieke nagellak.

Oud roze

Op de een of andere manier had mijn camera erge moeite met het vastleggen van deze kleur. Er zit zelfs nog een tint paars in, maar dat komt niet helemaal goed naar voren. Dit geeft misschien al aan hoe bijzonder de kleur is. De kleur is oud roze met een tint oranje en een tint paars. Het is niet per se een hele lichte kleur, maar wel super chique.

(KIKO nail lacquer 375) Deze kleur is niet meer verkrijgbaar, maar er zijn wel kleuren die er erg op lijken: 318, 365 en 486.

Gouden shimmer

Een gouden shimmer kleur is perfect voor stranddagen. Altijd als ik deze kleur draag en ik heb bijvoorbeeld een wit shirt aan met een jeans voel ik de zomerse sferen alweer opkomen. Daarnaast is zo’n kleur niet alleen maar leuk voor in de zomer, bijna ieder seizoen rockt deze kleur bijna iedere outfit.

(OPI nail lacquer rollin’ in cashmere) Vergelijkbaar met OPI with a nice finn-ish.

Kobalt Blauw

Deze kleur knalt van je nagels af. Je moet het wel durven om deze kleur te dragen, maar eenmaal op je nagels staat het intens gaaf. Ik houd altijd wel van gedurfde kleuren op je nagels. Deze kleur staat behalve op je vinger nagels ook mega gaaf op je teen nagels. Swimming pool, here I come!

(KIKO nail lacquer 336)

Oceaan

Deze kleur doet mij echt denken aan de zee. Een diepe blauwe kleur met een groene ondertoon. Als er iets is waar ik mega veel van houd is het wel de zee en het strand. Staat wederom ook prachtig op je teennagels, maar dan minder gedurfd.

(KYREY esmalte de uñas n85) Vergelijkbaar met KIKO 528.

Licht roze

Een kleur die het eigenlijk altijd wel goed doet. Een zachte licht roze kleur. Deze kleur valt altijd minder erg op dan de eerder genoemde kleuren, maar het staat wel altijd super classy. Met deze kleur zie ik mijzelf op het strand in een hele gave beach club drinkende van een zomerse cocktail.

(Catrice nail lacquer C02 sheer silence) Vergelijkbaar met Catrice 21 Want To Be My Brightsmaid?

 

Dit zijn mijn favoriete zomerse nagellak kleuren. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben. Al er staat dat een kleur vergelijkbaar is met een andere kleur betekent dit dat de originele kleur niet meer verkrijgbaar is, maar er zijn altijd merken die een soortgelijke kleur uit hebben gebracht.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Meer van mij? Ik heb zelf een fotografieblog.

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Yvonne

Hi, ik ben Yvonne en een keer in de maand schrijf ik hier over budget beauty! Naast beauty zijn fotografie en ontwerpen een grote passie van mij.

Deel deze post:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *