Zachte Valentijns Makeup Look voor jonge meiden

Hee meiden! Vandaag heb ik ook een Zachte Valentijns Makeup Look voor de jongere meiden. Deze video heb ik gemaakt in samenwerking met Nina Houston, zij is zelf 12 jaar en heeft dus absoluut niet veel makeup nodig. Wat mascara, blush, oogschaduw een een kleurtje op de lippen is al meer dan genoeg. Natuurlijk hoeft het geen Valentijns look te zijn, deze look kan makkelijk voor elke dag. Ben je benieuwd naar deze Zachte Valentijns Makeup Look? Kijk dan snel verder.

Zachte Valentijns Makeup Look

Zoals ik al zei heb ik maar een paar producten gebruikt voor Nina’s look. Nina is van haarzelf al super mooi en vooral haar wimpers zijn su-per lang en vol. Hieronder zie je een lijstje van de gebruikte producten!

Gezicht

 • Miss Sporty – Perfect Stay Concealer in 01 Light
 • Zoeva – Blush in Shy Beauty
 • The Balm – Mary Lou-Manizer
 • Anastasia Beverly Hills – Glow Kit in That Glow

ninalook-1

Ogen

 • Morphe – 35O Palette
 • MAC Cosmetics – Foiled Eyeshadow in Fairy Town
 • Miss Sporty – The Miaaouw Look Mascara

Lippen

 • MAC Cosmetics – Lipstick in Sushi Kiss & A Sprinkle Of Magic

Nina-1

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

4 Reacties

 1. Manon
  9 februari 2016 / 20:06

  Hele mooie look heb je bij haar gemaakt!

 2. 9 februari 2016 / 11:10

  Wat een super leuk idee! Een mooie look die goed bij de dame past :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *