De winterse kou begint ons al aardig te raken, en ik moet eerlijk toegeven dat herfst en de winter mijn favoriete seizoenen zijn. Want dan kan ik lekker warme chocolademelk drinken, mijzelf snuggelen in een warme deken op de bank, lekkere dikke truien en sjaals dragen én natuurlijk de donkere en vampy makeup! Aangezien het ‘mijn’ season is, besloot ik wat Winter Inspiratie te geven voor diegene die niet weten wat ze deze winter aan moeten!

Diepe en warme makeup tinten

? Glow by @merakicosmeticsofficial ❄️

Een foto die is geplaatst door KIM TER STEGE (@kimterstege) op

Dat ik van makeup hou was al langer bekend. Hierboven zie je een van de looks die ik dit najaar zeker ga dragen. Denk aan donkere en warme lippies zoals bruin, roodbruin, plum en berry kleuren. Ook vind ik glosses weer helemaal mooi, dus dat is ook zeker iets wat ik ga dragen. Voor de ogen hou ik het deze winter simpel met slechts een linertje en wat neutrale oogschaduw, of ik ga all out met een smokey eye in wederom diepe en warme tinten. Ook de glow mag deze winter niet gaan ontbreken aangezien Meraki Cosmetics in december zal gaan uitkomen!

Warme Winterse Outfit

winteroutfit-esprit

Ik sta bekend om mijn all black everything outfits. Ik draag namelijk bijna alleen maar zwart met af en toe één gekleurd dingetje. Dus voor deze outfit maak ik geen uitzondering. Ik heb gekozen voor een stoere en simpele all black + één kleurtje outfit. Deze outfit is zeker iets waar je mij deze winter in kunt vinden! Ik koos allereerst voor een shaping stretchy jegging (deze) – ik hou van comfy kleding en dat bekent dat het lekker moet zitten. Zelf heb ik wat grotere bovenbenen, heupen en kont – daarom hou ik van shaping en stretchy broeken. Die passen perfect zonder dat ik maten groter moet gaan kopen. Dus, dit is echt een must! Door naar de trui – uiteraard draag ik in de winter hieronder nog een hemdje of shirtje maar die heeft iedereen wel! Ik koos voor een zachtroze kleur met een grote kol. Ik heb in de winter altijd een koude nek, dus een kol vind ik geweldig. De sweater heeft binnenin nog een ‘blouse’ of iets dergelijks. Dat vind ik er altijd wel leuk uit zien, maar je kunt dat deel ook in je broek stoppen.

 

Accesoires

Bij een outfit horen uiteraard ook schoenen, zelf koos ik robuuste leren booties(deze). Dat maakt de outfit iets minder braaf en wat stoerder! Mijn voorkeur gaat altijd naar enkellaarsjes, die vind ik wat mooier staan dan hoge laarzen. Om de outfit af te maken koos ik een imitatieleren shopper. Deze heeft lange hendels waardoor je ‘m gemakkelijk om je schouder kan dragen. Zelf heb ik vrijwel altijd een grote tas bij zodat ik alles mee kan nemen wat ik die dag nodig heb.

Alle items uit de collage zijn te koop bij Esprit.

 

Granny Grey Hair

granny-grey-hair

Oke, oke, iedereen gaat altijd donker voor de winter. Maar ik pak het anders aan, ik ga juist van súper donker bruin naar granny grey hair. Ik ben al aardig op weg zelfs! Zelf ga ik voor een donker grijze ‘uitgroei’ wat overloopt naar ijzige witte punten. Ik vind het koele haar een mooi contrast met de warme makeup en donkere outfit die ik graag draag.

 

Ik ben benieuwd wat jij deze winter gaat dragen en dat je wat aan mijn inspiratiebeelden had. Ook ben ik mega benieuwd wat jij van granny grey haar vind, en of jij dit ook voor de winter zou dragen?

2 mensen vinden deze post ook leuk!