Woohooooo! Ik heb eindelijk de 1K followers op Instagram. Dat moet natuurlijk gevierd worden, daarom vroeg ik van de week wat jullie graag zouden willen winnen. Daar kwam MASSAAL uit dat jullie graag een MAC Cosmetics lipstick naar keuze zouden willen winnen. Dus, dat is wat er gaat gebeuren!

Zou je graag willen winnen? De winactie is op Instagram zelf, maar je kan ook nog eens extra stappen doen voor een extra kans. Dit is natuurlijk helemaal optioneel! Hieronder de verplichte en optionele stappen:

Verplicht:

  • Volg mij op Instagram
  • Like de foto van de winactie (en laat eventueel een reactie achter over welke kleur je zou willen winnen, hier kun je de kleur kiezen)
  • Repost de foto en gebruik de tag #kimterstege

Optioneel: deze stappen zijn niet verplicht en ook niet in de plaats van de verplichte stappen! Ze geven alleen een extra kans om te winnen! Laat wel even in de comments achter of je een van de extra stappen gedaan hebt.

Mocht je geen Instagram hebben, no worries! Zodra ik de 500 abonnees op mijn Nederlandse YouTube kanaal heb gehaald, geef ik nog eens een MAC lipstick naar keuze weg. En er komen binnenkort meer mega leuke winacties aan op mijn blog. Ik wens iedereen heel erg veel succes :)

De winactie loopt tot en met 31  augustus, en in de week erop zal de winnaar via Instagram bekent worden gemaakt.

  Love it? Laat het mij weten!