Herbalife week 26

LogoColorTextRight

Dit is alweer mijn laatste blog…. de 26 weken zijn zo enorm snel gegaan en wat een verschil hebben ze gemaakt in mijn leven!

 

De eindstand qua meting is:

  • Gewicht: – 21,4 kilo waarvan 18,5 kilo vet (dat zijn 74 pakjes boter)
  • Borstomvang: – 9cm
  • Tailleomvang: -17cm
  • Heupomvang: – 20cm
  • Bovenbeenomvang: – 7cm
  • Mijn vetpercentage is 5,8% verminderd.
  • Mijn BMI is 6,6 punten gedaald.
  • Mijn visceraalvet is 4 punten verminderd.
  • Mijn spiermassa is 2,6% gegroeid.

1

2 3

Maar wat ik persoonlijk nog de grootste verandering vind is dat ik me energiek en fit voel! Ik beweeg makkelijker, heb hier ook veel energie voor, en dat is niet alleen te wijten aan het gewichtsverlies! Als men mij een half jaar geleden had verteld dat ik in alles een aanleiding zie om even wat te bewegen (bij voorkeur lopen) dan had ik ze niet geloofd.

Ik heb bijna geen migraine meer, ik kom in de ochtend fit mijn bed uit, ik slaap niet meer tot de middag, ik val niet meer zonder reden ‘s middags in slaap. Ik ben mentaal sterker, ik heb meer draagkracht en ik kan beter relativeren. En mijn zelfbeeld is zoveel beter….

 

Een half jaar geleden was ik intens moe, ik had meerdere migraineaanvallen per week, ik was inactief en moeilijk te motiveren om te bewegen. Ik zag tegen ieder heuveltje op om tegenop te fietsen of te lopen, de supermarkt aan de overkant vond ik eigenlijk al te ver.

Als ik een tegenslag kreeg dan was ik daar snel van onder de indruk en ik had weinig energie om weerstand te bieden. Ik ben aan deze blog begonnen met veel scepsis, ik had immers veel diëten al gedaan…. en voor mij was dit wéér een mooie belofte en ik wilde wel eens zien wat er waar van was. Ik ging erin met de insteek dat het gewichtsverlies een leuke bijkomstigheid zou zijn… maar waar ik echt behoefte aan had was meer energie.

Herbalife bood mij via Kim de mogelijkheid om een half jaar de producten die ik nodig had gratis uit te proberen, ik kreeg er zelfs een coach bij EN ik mocht schijven wat ik wilde! Als ik iets niet lekker of prettig vond, dan mocht ik dat gewoon schrijven, als ik het hele programma niet vond werken dan mocht ik dat zelfs zeggen… er zat geen enkele restrictie aan. En daar hou ik van, als je zoiets doet dan moet het ook objectief zijn!

 

Jullie hebben het allemaal kunnen lezen in al deze weken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik werkelijk geen negatieve punten heb kunnen ontdekken aan het Herbalife programma. Wat wel heel belangrijk is, is dat je herbalife niet moet zien als een crash dieet, het is een lifestyle.

Alles begint met erkennen dat je leven gezonder kan en de bereidheid je daarvoor in te willen zetten. Daarnaast is het goed om een stukje educatie te krijgen over hoe het lichaam werkt, hoe het komt dat bijna ieder mens tekorten heeft aan voedingsstoffen in zijn/haar lichaam. Als je snapt wat het belang is van een gebalanceerde voeding, waarom regelmaat zo belangrijk is, waarom vocht zo belangrijk is en dat jouw lichaam specifieke behoeften heeft, dan pas kan je ook bewust de dagelijkse keuzes maken  op gebied van voeding, van beweging van welk doel je jezelf stelt.

 

En dat is denk ik echt de kracht van Herbalife, daar kan je al deze kennis van een coach krijgen. En ik denk dat dit het enorme verschil is met welk ander programma ook, er wordt gekeken naar wat jouw lichaam specifiek nodig heeft, er wordt niet gewerkt met een standaard berekening. Ieder mens is immers anders, ieder leven is ook anders, de 1 heeft zwaar werk, de ander heeft een ziekte of aandoening.

Geen 2 mensen zijn hetzelfde en er dient individueel gekeken te worden naar ieders behoefte. En daar wordt jouw programma dan op afgestemd.

 

Dus wil je “even snel” wat kilootjes kwijt zonder de tekorten van je lichaam eerst aan te willen vullen? Gewoon om er aan de buitenkant beter uit te zien? Neem dan een willekeurig crashdieet. Maar ben je zover dat je inziet dat goed zorgen voor je lichaam begint bij leren wat jouw lichaam nodig heeft om goed en gezond te kunnen functioneren? En snap je dat je lichaam de tijd nodig heeft om eerst te herstellen, de tekorten aan te vullen voordat je lichaam ook gewicht los gaat laten, voordat je jezelf beter gaat voelen? Wil je een manier leren om te zorgen dat je lichaam ook op langer termijn nog in goede gezondheid meegaat? En gun jij jezelf het om ook echt te investeren in jouw eigen gezondheid? Dan is Herbalife een geweldige manier….

 

Het is immers de lange termijn waarin je eigenlijk zou moeten investeren. En ik wil me persoonlijk nooit meer voelen zoals ik me voorgaande jaren heb gevoeld, ik wil dit gevoel en deze energie vasthouden zodat ik ook weet dat wat er ook gebeurd in de toekomst aan ziekte of problemen, dat ik zeker weet dat mijn lichaam alles in huis heeft om me te kunnen ondersteunen bij herstel.

 

Ik ben inmiddels zo enthousiast geworden van Herbalife dat ik mezelf heb ingeschreven als Distributeur, ik ben heel benieuwd wat deze stap me brengt. Niets komt vanzelf dat realiseer ik me, maar zoals ik me voel dat gun ik alle mensen. En ik ben denk ik wel het levende bewijs, als ik het kan…. dan kan echt iedereen fitter en gezonder worden…

Op 2 september heb ik een gezellig avondje bij mij thuis waar ik graag nader uit wil leggen hoe Herbalife werkt (natuurlijk samen met mijn coach Diana) Mochten er mensen zijn die interesse hebben om te komen luisteren en proeven, ik heb nog een paar plaatsjes vrij.

Er wordt die avond NIETS verkocht, dat is niet de insteek van deze avond, het is een gezellige informatieve avond.

Je kan je aanmelden op [email protected]

Rest mij nog om iedereen te bedanken voor deze geweldige mogelijkheid… Dus Kim bedankt dat je aan mij dacht toen je deze aanbieding kreeg…. en voor het gebruik mogen maken van jouw site….. Diana bedankt voor je geweldige begeleiding…. Eline en Annebet bedankt voor de gesprekken en de mailtjes… En Yvo ik bedank via jou Herbalife voor het ter beschikking stellen van alle producten en begeleiding…..

 

Groetjes,

Helga

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *