Herbalife – week 25

Herbalife week 25

Deze week was ik 0,3 kilo afgevallen.

Deze week stond in teken van mijn zoontje die voor langere tijd opgenomen moet worden, dat is een moeilijke periode waarin je gedwongen wordt om los te laten en vertrouwen te hebben in de deskundigheid van mensen die daar werken, mensen die ik helemaal niet ken. Daarnaast heb je ook nog je kind die het heel moeilijk vindt om straks alleen ergens te blijven, ook weer bij mensen die hij niet kent en waarvan hij niet weet wat ze van hem verwachten en wat hij van hun mag verwachten. En dat is toch wel de les geweest voor mij van deze week…. loslaten….

Ik heb gemerkt dat het best wel lastig is om als ik mijn vaste dagelijkse routine kwijt ben (in dit geval vanwege de stress en de vakantie) mijn eetpatroon vast te houden. Ik eet onregelmatiger, en vergeet mijn tabletten eerder. Ook ben ik doordat ik dan bv in een hotel ben of een dagje weg ook eerder geneigd om wat anders te nemen dan een shake.

Dan moet je de andere dagen wel heel erg  je best doen om de boel een beetje te compenseren natuurlijk. En soms lukt dat wel en soms ook weer niet. Nu moet ik zeggen dat zolang ik me goed voel ik me daar ook niet al te druk over maak, Natuurlijk is het fijn als ik afval, maar dat was niet mijn prioriteit, en ik besef me dat ik dat dan ook gewoon los moet laten.

aa

Waar ik meer moeite mee heb is als ik teveel eet of voor mij onverstandige dingen eet, dat ik me dan meteen zo opgeblazen voel, of dat ik zo vol zit dat ik geen zin meer heb om te gaan lopen of sporten. Dat is nou net hoe ik me niet meer wil voelen immers.

Ik moet accepteren dat ik met stress of andere zaken die mijn leven ontregelen, gewoon aan kan komen. Alleen moet ik wel opletten dat ik mezelf dan wel prettig blijf voelen. Sommige mensen vergeten te eten als ze in deze situatie zitten, ik daarin tegen eet wel maar onregelmatig en kies voor de kant en klare oplossingen. En dat was nu net waar ik dik van ben geworden…

Deze komende week wordt ook nog een hele drukke en zware week, ik wil echt op gaan letten dat ik gezond eet, dat ik mijn tabletten inneem en dat ik zoveel mogelijk mijn eetpatroon vasthoud. Maar lukt dit niet dan is het een kwestie van er wel van genieten en gewoon doorgaan en met de volgende maaltijd weer een nieuwe kans om het goed te doen.

Volgende week schrijf ik alweer mijn laatste blog, dan zal ik vertellen over alles wat deze periode mij gebracht heeft.

Op naar week 26 dus.

Groetjes,

Helga

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *