Herbalife week 22

De resultaten… plus 1,2 kilo… MAAR… en ja daar kom ik weer met een MAAR..
Doordat ik de afgelopen week een stuk actiever ben geweest, veel meer beweging heb gehad ben ik met mijn vetpercentage nu wel 2% gedaald en zit ik eindelijk onder de 50%…
Daarnaast heb ik aan spieren 3,2 kilo opgebouwd en daaruit volgend is ook mijn vochtpercentage gestegen.Als je onder de streep kijkt ben ik dus wel aangekomen, maar toch bijna 2 kilo vet kwijtgeraakt.Daarvoor heb ik spieren terug gekregen welke ik hard nodig heb om mijn vetten weer te verbranden.Al met al als ik puur naar het gewicht zou kijken dan zou ik het niet goed gedaan hebben. Maar als je naar het totaal plaatje kijkt dan is er juist een heel positief proces gaande in mijn lichaam waar ik zelf wel blij van wordt.
De afgelopen week stond in teken van een lang weekend weg met mijn vriendinnen (welke ik liefkozend mijn zussen noem) We doen dit ieder jaar en zo ook afgelopen weekend dus. Dat moet je zien als 2 dagen shoppen, lekker buiten leven, en veel… heel veel lachen…. 1 dag rustig aan op de camping doorbrengen en een dag sauna..
527414_345626458852160_1181503094_n
Zo’n weekend is best lastig, veel verleidingen, veel buitenlucht en veel beweging waar je toch ook wel trek van krijgt.
Ik heb het weekend echt heel bewust gekeken naar wat ik at, soms heb ik mezelf dingen toegestaan, en sommige dingen vond ik gewoon niet belangrijk genoeg om te eten of drinken.
Ik heb bv geen wijn of andere alcoholische drankjes gedronken, alcohol vertraagd immers je spijsvertering naast dat het veelal een bom aan suikers bevat.
Ik ben de dag steeds begonnen met een shake ipv het heerlijke ontbijtje welke voor ons werd verzorgd.
Heel lief was er voor mij steeds lekker vers fruit aanwezig.
Tussen de middag heb ik voor een salade gekozen ipv een broodje met wat lekkers….
En mijn ijs was sorbetijs ipv roomijs….
Ik heb daarin tegen wel gekozen voor zoutjes en af en toe een snoepje…. wel voor wat rundvlees en aardappelsalade bij de bbq en ook een schepje satésaus bij mijn kipfiletje.
Ik heb omdat het zo warm was ook heel veel water gedronken en op de dag dat we niet gingen shoppen heb ik met 2 van de anderen een flink stuk in hoog tempo gewandeld, om maar niet te versloffen in het niets doen….en om ook wat te compenseren voor de dingen die ik wel heb gegeten.
Op de laatste dag zijn we met zn allen naar de sauna gegaan, daar heb ik ook weer gekozen voor een maaltijdsalade met kip ipv een broodje (tarwe probeer ik nog steeds te vermijden)
Maar ik heb wel een heerlijke ijskoffie op (wat een beetje traditie is voor ons als we in de sauna zijn)
Toen ik thuis kwam was ik helemaal brak…. ben op de bank geploft….. had hoofdpijn en mn lijf deed pijn…. (komt door mijn spierreuma, dan is een weekend weg best een belasting… maar dat geeft niks want ik heb liever pijn dan dat ik achter de geraniums ga zitten.)
Desalniettemin heb ik mezelf in mijn wandelschoenen gehesen en ben ik, toen het lekker koel was ‘s avonds, nog even 45 minuten stevig gaan wandelen…
Shop-til-you-drop-sale-Funky-Flair-Boutique
Al met al een geweldig leuk weekend gehad, en uit de meting blijkt ook wel dat shoppen en veel lachen goed is voor je lijf…..
Ik kan het iedereen aanraden dus…
Op naar week 23….
Groetjes,
Helga
  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *