VLOG: Weekendje Weg+ Mainport Hotel Review

Vorig weekend was ik een ‘weekendje weg’ met mijn beste vriendin! We waren uitgenodigd als VIP op Crazy Sexy Cool Festival Rotterdam (door ByKelsha) en verbleven in een héérlijk luxe hotel, namelijk het Mainport Hotel. Ben jij benieuwd naar het weekendje weg, en hoe Mainport beviel? Lees dan snel door.

Vlog time!

Ayee, I’m back met mijn Nederlandse kanaal! Zorg ervoor dat je abonneert zodat je altijd meteen de video ziet!

Ik was, zoals je in de vlog al hoorde, weg met Emmelie (bekend van InnerOutfits). We hebben beide producten van mijn merk Meraki Cosmetics op naar het festival! In de video draag ik CYBELE Loose Highlighter en STELLAR + NEBULA Chunky Glitter. Emmelie draagt CLIO Loose Highlighter en CELESTIAL Chunky Glitter. Je kunt de code MERAKIBAE gebruiken voor 10% korting!

Mainport Hotel

Zoals je kon zien verbleven wij in het Mainport Hotel Rotterdam. Volgens de website: “Mainport is het meest luxe en moderne hotel van Rotterdam. Dit gloednieuwe 5-sterren hotel biedt u een onvergetelijke ervaring. Van Spa Heaven met traditionele Hamam, tot stijlvolle cocktailparty’s en internationale congressen. Bij Mainport beleeft u alles op het hoogste niveau.”

We kozen de City XL kamer, omdat het hotel nogal duur is (en met goede reden hoor). We hadden afgesproken dat we om 12 uur in de hotelkamer konden. Eenmaal aangekomen (om 12.40 uur overigens), hadden ze de kamer niet vrij. En mochten we om 15 uur terugkomen – maar dat was niet de afspraak. Na wat aandringen, werden we geupgrade naar de Waterfront Sauna Kamer.

De kamer zelf was lekker ruim, luxe en een heerlijk groot bed. We hadden mooi uitzicht op de Maas en ook voldoende ruimte om klaar te maken en te glammen. Wat ik persoonlijk nogal belangrijk vind :-)

De badkamer was ook heerlijk! In mijn vlog kon je al zien dat we een lekkere jacuzzi hadden, waterval douche én een sauna in de kamer (die hebben we niet gebruikt helaas). Bij de wastafel was een grote spiegel mét TV en veel lampjes waar je dus goed jezelf kan zien.

Op de achtste verdieping was de spa (één naakte en één met verplicht badkleding). In de naakte ben ik niet geweest, maar in de badkleding spa was een heerlijk Turks stoombad, een Zwitserse sauna en dus een zwembad en lounge ruimte met prachtig uitzicht. Emmelie en ik hebben op beide dagen hiervan gebruik gemaakt! Tevens kon je behandelingen, zoals hammam boeken.

 

Ontbijt

En dan nog eventjes over het ontbijt. Wij hadden van tervoren aangegeven dat wij vegan zijn. Dat was geen probleem, en we mochten kiezen wat wij wilde eten. Ik had gevraagd om fruit (was er sowieso) en soja- of kokosyoghurt. Helaas, op de dag zelf konden we alleen kiezen uit verschillende soorten voorgesneden fruit. Dat vond ik wel echt een bummer… We zijn dus zonder stevig ontbijt de deur uit gegaan.

 

Maar, over-all hebben wij een heerlijk relaxend en een super leuk weekend gehad!

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

1 Reactie

  1. 14 augustus 2017 / 12:08

    Leuk dat jullie een weekeindje uit waren….
    Wat een slechte service van het hotel.

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *