Review: Vichy Crème Dry Touch

The sun is out! En dat betekent dat je jou huid extra verzorging moet aanbieden. Stap één is je beschermen tegen die leuke zon en waarom niet met de nieuwe Vichy Crème Dry Touch? Ik test hem graag voor jou uit, ook benieuwd? Lees dan snel verder!

Ik heb een hekel aan die vettige zonnecrèmes of zonnebescherming waarvan je huid gaat glimmen. Ik geef toe “we all want to shine like a diamond” maar niet als een oliebol! Dat plekkerig gevoel, vlekken op je kleren en als je lang haar erop komt lijkt het ineens vettig. The struggle is real! Maar bij deze is dat volledig opgelost. De Crème Dry Touch is de eerste zonnebescherming van Vichy die droog aanvoelt en je huid niet laat glimmen. Voor die glow zorgen we zelf wel. In de crème zit een filtersysteem dat fotostabiel is, d.w.z het zorgt voor een langdurige bescherming! Met SPF 50 mag je wel zeker zijn dat je beschermt bent voor die mooie zon. Bovendien bevat het geen parabenen of geurstoffen.

Ik vertelde al eens dat ik winter en zomer zonnebescherming gebruik omdat mijn huid zo gevoelig is aan de minste zon en gewoonweg de buitenwereld, haha vampireskin. Dus het is belangrijk dat je je elke dag insmeert met een hoge SPF niet enkel om je huid te beschermen voor irritatie of brand maar het helpt ook tegen veroudering van je huid want hoe leuk de zon ook is, zij zorgt daar spijtig genoeg ook voor!

Mijn eerste indruk

Ik heb dit nu een weekje getest in mijn gezicht en op mijn lichaam. Perfect voor onder je makeup. Omdat het droog aanvoelt gaat het je foundation niet greasy achterlaten op je gezicht en dat blijft ook zo de hele dag. Er is wel wat geur als je de crème gebruikt maar het is geen parfum of sterke geur eerder de geur van zalf, die na een paar minuten ook volledig verdwenen is. Je voelt helemaal niet dat je zonnebescherming op hebt en je moet ook geen half uur wachten om je kleren aan te doen! Dus helemaal geen vlekken op je kleding.

Ik zag op hun website dat ze groot aanbod hebben van zonnebescherming en natuurlijk veel meer, neem zeker een kijkje! Ik raad je de Vichy Crème Dry Touch zeker en vast aan! Mijn tube zal helaas niet lang meegaan haha.

Ook fan van de Vichy Crème Dry Touch?

Laat het me zeker weten! Tot volgende week.

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *