LoL VI – 1ST CHALLENGE | NYX FACE AWARDS NL

Hi meiden! Vandaag heb ik mijn video voor de eerste challenge van de NYX Face Awards NL – super heroes VS super villains. Ik besloot VI te maken, mijn favoriete champion van League of Legends. I hope you love her as much as I do ? Vergeet ook niet op mij te stemmen!

 

STEM NU OP MIJ! HELP MIJ NAAR DE TOP 5

Ogen en wenkbrauwen

 • Rectractable Lipliner in Peony
 • Micro Brow Pencil in Taupe
 • Brow Pomade in Dark Pomade
 • Above and Beyond Concealer in Porcelain
 • Jumbo Pencils in Milk, Strawberry Milk & Yoghurt
 • Hot Singles in Whipped Cream
 • Full Throthle Eyeshadow Palette in Take Over Control
 • Sex Bomb Eyeshadow Palette
 • Vinyl Liquid Liner in Black
 • XXL Mascara

Gezicht

 • Pore Filler Primer
 • HD Concealer in Yellow
 • Stay Matte But Not Flat Foundation in Porcelain
 • Wonderstick in Univeral
 • PRO Contour and Highlight Palette
 • Illuminator in Enigmatic
 • Baked Blush in Chiffon
 • Dewy Finish Setting Spray
  • HD Photogenic Finishing Powder
  • Glide On Pencil in Platinum

Lippen

 • Soft Matte Lip Cream in Istanbul
 • Liquid Suede in Pink Lust

VI-1 kopiëren

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *