Goedemorgen! Vandaag heb ik weer een unboxing voor jullie van mijn favoriete skincare merk Paula’s Choice. Omdat ik zo’n fan ben heb ik een kortingscode voor jullie weten te regelen. Want skincare is key voor een mooie huid en een egale makeup applicatie!

 

Wel leuk al die skincare, maar ben je benieuwd hoe ik het allemaal gebruik? Bekijk dan mijn skincare routine video voor meer informatie.

Kortingscode

Zoals ik al zei heb ik een leuke kortingscode weten te regelen speciaal voor mijn followers! De gehele maand mei loopt de code ‘kimterstege10k’ waarbij je éénmalig een korting van €10,- krijgen boven een bestelling van €50,- (niet in combinatie met sets en andere kortingscode). Zoals ik al zei, probeer vooral wat dingetjes uit in bijvoorbeeld een mini size. En ik raad je aan om een gratis skin advies aan te vragen. De experts bij Paula’s Choice weten veel over huid en skincare en kunnen aan de hand van een vragenlijstje goed advies geven.

Gekochte producten

Zie hier wat meer over mijn skincare faves met andere producten van onder andere Paula’s Choice.

 

 

Het merk test overigens niet op dieren, wat altijd een plus is. Ik bestel zelf mijn producten via PaulasChoice.nl maar er zijn ook een aantal verkooppunten (bekijk de website voor meer informatie). Vergeet natuulijk niet de code  ‘kimterstege10k’ wanneer je gaat betalen!

Ga jij iets bestellen van Paula’s Choice?

 

 

 

  Love it? Laat het mij weten!