Trending: Freckle Yourself

Sproeten zijn DE trend van 2016/2017! Freckle yourself is daarbij ook echt “a thing” geworden. En wel in alle kleuren en maten. Maar gaat deze trend blijven hangen of is het maar een bevlieging van het jaar? Ik testte alvast een paar sproetjes uit. Benieuwd naar het resultaat? Kijk snel verder!

Instagram staat vol met prachtige dames en heren die er serieus wat van kunnen. Wie er met Freckle Yourself kwam weet ik niet maar hij/zij is voor onze mooie beauty wereld een held! Want sproeten zijn nu eenmaal terug in. Like they ever left…

Gelukkig ken ik genoeg prachtige dames die model voor mij willen zitten want een foto nemen van iemand anders vind ik altijd net iets makkelijker dan eentje van mezelf. Dus met veel dank aan de lieve en gorgeous Eline. Follow her!

Ik startte met een neutrale Freckle look. Dit zie je overal, bij elke make up artist op instagram, facebook, twitter,… Dit is een basic freckle yourself look die altijd werkt.

Ik ging verder op mijn basic look, met meer bruine tinten. Dit zegt meteen “herfst” vind ik persoonlijk. Deze look vond ik heel leuk, nog steeds heel subtiel.

Kleur! Omdat het lente is dacht ik meteen, KLEUR! Het paars is wel nog steeds heel subtiel en zacht maar wel aanwezig. Het is heel apart en toch doenbaar denk ik om te dragen in een glam look.

Natuurlijk mag ik de glitter niet vergeten want glitters zijn ook een trend van nu. Ik ben verder gegaan op het paars en er mermaid mist glitter over getoverd van Jazzy Glitter. Het zijn meer chunky glitters wat het dan ook weer wat speelser maakt en het perfect maakt als festival look! Coachella here we come!

Ik heb zelfs gelezen dat er mensen sproetjes laten tatooeren! Smaken verschillen zeker?Ik ben wel fan van de trend Freckle yourself maar bij mezelf hou ik het toch maar best neutraal.

Wat vinden jullie van deze trend?

Ik hou van trends en probeer ze ook graag uit. Ik ben benieuw welke trends er volgend seizoen gaan komen. Tot volgende week!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

2 Reacties

  1. 14 april 2017 / 17:43

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik de trend niks vind haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *