TOP 5: Favoriete Gezichtsmaskers

Elke maandag post ik een nieuwe #MaskMonday video op mijn Instagram pagina. Hierin feature ik een nieuwe of een van mijn favoriete gezichtsmaskers. Niet alleen goed voor mijn huid, maar ook nog eens leuk! Vaak doe ik dit samen met @elinevanlent - mijn bestie, aangezien zij een vette huid heeft en ik een normale. Zo kunnen wij beide een mening geven over het masker. Vandaag zet ik vijf van mijn favoriete maskers (leukste en beste) op een rijtje!

GlamGlow SuperMud Mask

Dit masker trekt lekkerlijk al het vet en vuil uit je poriën en maakt zichtbaar wat het doet. Vies? Nah, eerder satisfying! Dit masker is letterlijk het béste masker dat ik ooit geprobeerd heb en is geschikt voor alle huidstypes (als je een gevoelige huid hebt zou ik dit als spot-treatment gebruiken).

Het masker is hier te koop.

Milu Cosmetics Bubble Foam Sheet Mask

De woorden "bubbels" en "masker" klinken als muziek in mijn oren. Maar een bubbel SHEET masker klinkt als de beste uitvinding ooit. Dit masker is dus helemaal mess-free, en al de meer fun!

Dit masker is hier te koop.

Starskin JuiceLab Razzle Dazzle 

Dit masker is verreikt met 75% Vitamine C - werkt geweldig op mijn huid. Vitamine C werkt als anti-oxidant en verstevigd de huid. Het leukste aan dit masker vind ik dat je zelf het serum bij het sheet masker kan gieten.

Dit masker is hier te koop.

 

Starskin 7-Second Morning Mask

Dit masker is SUPER snel (twee keer 7 seconden) en is ook nog eens 7-in-1. Wat ik het fijnste vind aan dit masker is dat het als een perfecte primer werkt voor mijn makeup routine.

Dit masker is hier te koop.

DIY GLAMGLOW GLITTER MASKER

Dit masker is just for fun. Het zal niet heel erg veel met je huid doen (vooral dit specifieke peel-off masker was niet zo fijn). Maar het is gewoon leuk om te doen samen met vriendinnen.

Zorg wel dat je goed de beschrijving leest onder de video op Instagram. Hier staan een aantal belangrijke punten!

Lip en oog maskers

Dan zijn er ook nog kleine maskertjes, specifiek bedoeld voor je lippen of ogen. Deze zijn vaak liftend, hydraterend en geven de huid op je lippen of rondom je ogen een boost. Zelf gebruik ik ze niet heel erg vaak. Maar kan me wel voorstellen dat het fijn is na (of voor) een avondje uit. Plus, het ziet er leuk uit!

Het oogmasker kun je hier bestellen. En hier het lipmasker.

Wat is jouw favoriete gezichtsmasker?

Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *