Top 10 AliExpress Steals!

Ome Ali, wie houdt er niet van? Vandaag heb ik mijn 10 beste vindsten op AliExpress op een rijtje gezet voor je! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Pruiken

Pruiken, super leuk voor een feestje of voor foto’s. Maar ook op Ali kunnen ze nog best prijzig zijn! Daarom heb ik vier van mijn favoriete pruiken op een rijtje gezet. Deze hebben allemaal syntetische haren (sommige kun je op een lage stand heatstylen) en een lace front. Er komt dus een stukje lace aan, die je eraf kunt knippen om zo je eigen haarlijn na te maken en het er natuurlijker uit ziet. Ook kun je de haarlijn nog tweaken door met een pincet te werk te gaan. Op YouTube zijn er voldoende video’s over te vinden (zoek “customize hairline wig”). Houdt er rekening mee dat syntetische wigs kunnen klitten en dat ze glimmen. Hiervoor zijn verschillende oplossingen zoals wassen is wasverzachter tegen klitten en wat droogshampoo of babypoeder tegen de shine.

 1. Deze grijs/zilveren ombré pruik is super mooi – zelf heb ik ‘m in 18 inch.
 2. De tweede die je ziet is mijn fave, een kort krullende peachy pruik met uitgroei!
 3. Ook heb ik een peachy pruik van 24inch – WHAT A BEAUTY!
 4. Deze donkergroene is echt suuuuper tof.
 5. En tot slot is het ook handig om een foamhead te nemen waarop je je pruiken kan zetten alsof je in Kylie’s Glam Room bent!

Kleding

Kleding op AliExpress is echt tricky. Daarom neem ik zelf alleen items met een goede review én ik neem altijd de grootste of een na grootste maat. Ik heb liever dat het super oversized is dan dat ik het niet pas. Is gewoon zonde van het geld. Maar, I’m here to help dus hieronder een aantal van mijn favoriete kledingstukken van Ome Ali.

 1. Band shirts zijn natuurlijk helemaal in, dus ik kocht deze van Iron Maiden
 2. MUST HAVE: hoe tof is dit shirtje met een offended kat die zijn middelvingetje op steekt?!
 3. Only cat lovers understand, PAWLESS!

Fotografie Musthaves

En tot slot nog 2 random fotografie musthaves die je leven ÉCHT makkelijker maken!

 1. Een afstandsbediening voor je Canon, want de originele zijn al gauw 20 euro… Nu kun je vanaf een afstandje lekker foto’s maken!
 2. Een stellage waar je doeken over kunt hangen als achtergrond! Ik heb ook zo iets, echt super handig.

 

 

Ik ben heel erg benieuwd of jij nog leuke steals van Ali weet? Laat ze achter in de comments hieronder zodat we elkaar kunnen helpen. Ook wil ik wetn of je vaker dit soort artikelen wilt zien, maar dan bijvoorbeeld alleen over fashion of alleen over andere dingen? Let me know!

Q: Hoe vaak shop jij op AliExpress?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

2 Reacties

 1. 22 oktober 2017 / 14:18

  Ik shop er niet zo heel vaak, maar af en toe zie ik wel wat leuke dingen voorbij komen en dan bestel ik het en dan kan het zijn dat ik weer paar maanden niet erop kijk

 2. chucky1012
  22 oktober 2017 / 10:48

  Zoveel mooie en fijne koopjes 👌

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *