Test: Welke highlighter ben jij?

A girl has got to glow, obviously! Altijd al willen weten welke highlighter jij bent? Met andere woorden, welke het beste bij jou past? Doe dan nu de test en vind uit welke Loose Highlighter van Meraki Cosmetics jij bent.

[os-widget path=”/kimterstege1/welke-highlighter-ben-jij” of=”kimterstege1″]

 

Èn, welke ben jij? Laat het me weten in de reacties!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *