REVIEW: The Body Shop Matte Lip Liquid

The Body Shop heeft ingehaakt op de grootste trend voor je lippen van dit jaar: de matte liquid lipstick. In een lijn van twaalf verschillende kleuren laat The Body Shop zien dat ze dit ook kunnen. Ik was mega benieuwd naar de kwaliteit van deze lipsticks, dus ik heb er eentje aangeschaft. Vandaag deel ik met jullie mijn mening over dit product.

The Body Shop zelf over de producten:

Trakteer jezelf deze Kerst op onze nieuwe Matte Lip Liquid: dit seizoen de meest populaire make-up trend voor je lippen. Speciaal geformuleerd om moeiteloos over je lippen te glijden zoals een lipgloss en op te drogen tot een fluweelzachte matte lippenstift. Deze nieuwe liquid lipstick is langhoudend, lichtgewicht en beschikbaar in 12 kleuren. En ook nog eens vegetarisch net zoals al onze cruelty-free make-up.

 

Nairobi Camellia 034

Eerste indruk

The Body Shop matte liquid lips nairobi camellia review

The Body Shop matte liquid lips nairobi camellia review

Op het eerste gezicht ziet de verpakking er prachtig uit. Een matte zwarte dop en de flacon zelf heeft de kleur van het product. Ook staat de naam op de flacon zelf. Niks op aan te merken, want het ziet er netjes uit.

Als je de flacon opent ruik je een heerlijke zoete geur. Niet mierzoet, maar toch wel aanwezig. De applicator is een traditionele dova vorm. Recht met een schuin afgesneden punt.

De swatch

The Body Shop matte liquid lips nairobi camellia review swatch

The Body Shop matte liquid lips nairobi camellia review lip swatch

De dova brengt de lipstick netjes aan. Je kunt het product netjes verdelen en dun aanbrengen. Soms dan komen er wat lijntjes in, maar als je weer terug beweegt gaan deze weg.

De kleur heeft een mooie dekking met goed pigment. Op mijn lippen aangebracht is de formule erg zacht en droogt het mijn lippen niet uit. Het duurt wel eventjes voordat de lipstick volledig droog is. Als de lipstick eenmaal droog is geeft deze niet meer af en vervaagt geleidelijk. Hierdoor heb je geen last van randjes.

Conclusie

The Body Shop matte liquid lips nairobi camellia review face

Ik snap wel dat de verkoopster zei dat dit de meest verkochte matte lip liquid is. Want niet allen de kwaliteit is fijn, ook de kleur is prachtig om te zien. Je kunt de lipstick dragen bij een casual look, maar ook voor een feestje is deze kleur erg geschikt.

Prijs/verkrijgbaarheid

Dit product is te koop in de The Body Shop filialen en online voor €9,00.

 

Hopelijk vonden jullie het een leuke en nuttige review. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Zelf blog ik ook op mijn eigen fotografieblog.

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Yvonne

Hi, ik ben Yvonne en een keer in de maand schrijf ik hier over budget beauty! Naast beauty zijn fotografie en ontwerpen een grote passie van mij.

Deel deze post:

2 Reacties

  1. 25 september 2017 / 12:39

    Ik vind hem prachtig! Ik heb er zelf ook een aantal getest en die bevielen ook goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *