Onlangs bij de Happy Days van MOOIpr mocht ik een Take What You Need by Mi Moneda sieraad laten personaliseren. Deze heb ik afgelopen week ontvangen en wil ik jullie graag laten zien! Ben je benieuwd naar mijn nieuwste aanwist? Kijk dan vooral mee.

Take What You Need by Mi Moneda-1

Take What You Need by Mi Moneda-5

Take What You Need Bar Bracelet

Mijn bar bracelet kwam ik een schattig doosje, met een veertje. In een lief klein flesje met kurk, waar wederom een veertje in zat. Het ziet er natuurlijk super schattig uit, maar mijn (mega dunnen) kettinkje zat erdoor wel in de knoop. Dat vind ik wel een groot nadeel -ik moest ‘m echt voorzichtig uit de knoop halen.

Take What You Need by Mi Moneda-3

Take What You Need by Mi Moneda-4

De ketting en de bars zijn verkrijgbaar in drie kleuren: zilver, goud en rosé goud. Zelf koos ik voor het laatste! Daarnaast kun je kiezen uit de standaard designs of er zelf een personaliseren. Zelf heb ik mijn naam erop laten zetten, in de font van mijn blog header én ik kreeg nog eentje extra met ‘inspire’ erop. Hoe lief?

Mijn eerste indruk van de ketting is erg goed, en ik vind het een leuk concept. Ik denk dat ik deze met veel plezier zal dragen! Wat vind jij van deze ketting?

 

Take What You Need is te bestellen via de webshop, een geheel kettinkje of armband met bar heb je vanaf €49,95, en losse bars vanaf €25,-. 

  Love it? Laat het mij weten!