NEW IN: Take What You Need by Mi Moneda

Onlangs bij de Happy Days van MOOIpr mocht ik een Take What You Need by Mi Moneda sieraad laten personaliseren. Deze heb ik afgelopen week ontvangen en wil ik jullie graag laten zien! Ben je benieuwd naar mijn nieuwste aanwist? Kijk dan vooral mee.

Take What You Need by Mi Moneda-1

Take What You Need by Mi Moneda-5

Take What You Need Bar Bracelet

Mijn bar bracelet kwam ik een schattig doosje, met een veertje. In een lief klein flesje met kurk, waar wederom een veertje in zat. Het ziet er natuurlijk super schattig uit, maar mijn (mega dunnen) kettinkje zat erdoor wel in de knoop. Dat vind ik wel een groot nadeel -ik moest ‘m echt voorzichtig uit de knoop halen.

Take What You Need by Mi Moneda-3

Take What You Need by Mi Moneda-4

De ketting en de bars zijn verkrijgbaar in drie kleuren: zilver, goud en rosé goud. Zelf koos ik voor het laatste! Daarnaast kun je kiezen uit de standaard designs of er zelf een personaliseren. Zelf heb ik mijn naam erop laten zetten, in de font van mijn blog header én ik kreeg nog eentje extra met ‘inspire’ erop. Hoe lief?

Mijn eerste indruk van de ketting is erg goed, en ik vind het een leuk concept. Ik denk dat ik deze met veel plezier zal dragen! Wat vind jij van deze ketting?

 

Take What You Need is te bestellen via de webshop, een geheel kettinkje of armband met bar heb je vanaf €49,95, en losse bars vanaf €25,-. 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

12 Reacties

 1. 5 december 2015 / 12:35

  Ik vind het echt een hele leuke ketting! De verpakking maakt het ook echt helemaal af, super mooi en schattig! :-)

 2. Eilish
  3 december 2015 / 20:54

  Ik vind hem erg mooi!

 3. Manon
  2 december 2015 / 14:35

  Dit is heel erg leuk!

 4. 2 december 2015 / 12:40

  Wat een mooie sieraad kim! Zal je vast mooi staan

 5. 2 december 2015 / 12:23

  Ziet er heel leuk uit, ik zou ook voor rose goud kiezen. Tof dat ze jouw font gebruikt hebben. De verpakking ziet er erg leuk uit, maar als dat de ketting in de knoop maakt moeten ze er wel iets voorzichtiger mee zijn!

 6. 2 december 2015 / 09:31

  Fijn en chique, echt heel erg mooi! Lijkt me een mooi sieraad om te dragen op een mooie jurk tijdens de feestdagen :)

 7. chucky1012
  2 december 2015 / 09:04

  Prachtig sieraad!
  Mooie foto’s!

  Xoxo

 8. 2 december 2015 / 08:03

  Ik vind het een leuke ketting, subtiel maar zeker niet saai!

 9. 2 december 2015 / 06:38

  Toen ik voor het eerst over deze ketting hoorde dacht ik ‘ naaaaahh, niet zo mijn ding ‘. Maar ik moet toegeven, ik vind het weer een leuke ketting. Erg mooi :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *