Ik stop met gastbloggen voor Kim

Hallo lieve beauties, vandaag schrijf ik een artikel voor Kimterstege.nl dat me best wel zwaar valt. Ik stop namelijk met het schrijven voor Kim. Waarom? Dat lees je hieronder verder.

Sally Hansen Color Therapy 7

Sally Hansen Color Therapy 7

Bloggen heb ik vanaf het begin gedaan met de motivatie om leuke en interessante content neer te zetten voor mijn lezers. Wat willen jullie graag zien, zodat jullie terug blijven komen? En natuurlijk ben ik begonnen met bloggen omdat ik het zelf heel erg leuk vind om te schrijven en te fotograferen. Gastbloggen zag ik als een leuke kans en nieuwe ervaring.

Maar op een bepaald moment van dit jaar was ik er even helemaal klaar mee. Ik raakte in een soort dip, maar een slechte eigenschap van mij is om dat niet te laten zien aan de buitenwereld. Alleen ik vind toch wel dat je een soort van verantwoordelijkheid hebt naar je lezers toe. Als je normaal gesproken 5 dagen in de week blogt, en vervolgens verschijnen er maar 3 artikelen in een week, dat wekt vragen op.

Die verantwoordelijkheid wordt een stuk groter als je gastblogger bent op de blog van een ander. Dan zijn je prioriteiten en je drang om te presteren nog iets groter, tenminste bij mij is dat wel zo. Ik heb het gastbloggen met ontzettend veel plezier gedaan. Dankzij Kim heb ik nieuwe merken leren kennen, mooie producten mogen ontvangen (zoals de Sally Hansen lakjes op de foto’s), maar ook mocht ik via Kim een ander publiek bereiken. Jullie konden zien dat ik voor Kim schreef over alles betreffende nagels, nagellak en nail art.

Sally Hansen Color Therapy 7

Sally Hansen Color Therapy 7

Mijn nagels kunnen heel mooi zijn, maar ze zijn ook ontzettend kwetsbaar. Ze willen heel gauw breken, en dat gebeurd altijd op het moment dat ik net nieuwe lakjes wil proberen en swatches wil maken. Heel vaak had ik prachtige foto’s van nagellakjes, maar kon ik geen swatch foto’s maken omdat ik met stompjes liep. Voor een nagellak liefhebber is dat niet het visitekaartje dat je wilt laten zien.

Vooral als het gaat om nagellak laten zien, en dan met name de swatches, dan is het niet alleen maar even een artikeltje typen en wat leuke foto’s maken. Het meeste werk zit in het maken van de swatches zelf. Neem bijvoorbeeld het artikel van de Essie Wintercollectie. In die collectie zitten 5 kleuren. Dat houdt in dat je 5x je nagels moet lakken, foto’s maken, en weer je nagels schoon moet maken. En zo begin je het ritueel weer opnieuw. Dat 5 keer, en vergeet niet dat sommige kleuren moeilijk te verwijderen zijn, of je nagelriemen uitdrogen van de nagellak remover.

Even voor de duidelijkheid: ik stop met bloggen op Kimterstege.nl. Ik stop NIET met mijn eigen blog Blog & Beauty! Bloggen is nog steeds mijn passie. En ik schrijf graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Ik neem afscheid hier op Kimterstege.nl, maar ik zou het leuk vinden als jullie mij blijven volgen op Blog & Beauty.

Kim: Ontzettend bedankt voor deze kans, en de mogelijkheid om voor jou te bloggen. Ik vond het een ontzettend leuke ervaring. Leuk dat ik je in het echt heb ontmoet. Heel veel succes met je blog.

Lezers: Ik hoop dat ik jullie allemaal terug zie op mijn blog! Zie hieronder mijn social media kanalen.

Wat vind jij het moeilijkste aan bloggen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Tatiana

Hey! Ik ben Tatiana. Eens in de 2 weken op dinsdag blog ik hier. Als echte nagellak liefhebber kunnen jullie posts van mij verwachten met nagellak shoplogs, swatches en nail arts.

Deel deze post:

5 Reacties

 1. 16 mei 2017 / 15:56

  Jammer dat je hier stopt, maar ergens snap ik het ook wel.
  Ik blijf je sowieso volgen op je eigen blog x

 2. Tiny
  16 mei 2017 / 15:03

  Oh sorry ik zag dat kim in make-up doet

 3. Tiny
  16 mei 2017 / 12:28

  Het is jammer voor jullie maar niet getreurd
  Ook ik ben je trouwe fan en kijk elke dag naar je uit
  Jij hebt voor ons een deur open gedaan naar kim ter steeg ,en als we willen, blijven we bij haar mooie nagellakjes kijken
  Ik wens jullie heel veel succes ,aan de lezers zal het niet liggen xxxx

 4. 16 mei 2017 / 12:21

  Wat jammer, leuke nagellak reviews heb je geschreven! Naast het schrijven van nagellakgerelateerde artikelen vind ik het ook heerlijk om ze te lezen. Ik zal zeker nog naar je blog komen om artikelen te lezen!

 5. 16 mei 2017 / 12:03

  Ik zal je missen maar ook weer niet want ik blijf jou eigen blog met veel plezier volgen….

  Succes in de toekomst Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *