Opruimen + MEGA makeup en haar stash flash

Hey loves! Vorige week heb ik alles thuis opgeruimd waaronder mijn haar, makeup en nagellak stash. Het leek me wel leuk om op video alles uit te zoeken en te ordenen. Zo krijgen jullie een impressie van mijn mega stash flash aan beautyproducten. Het is wel een lange video, dus mocht je niet geïnteresseerd zijn in het opruimen/ordenen. Kijk dan de video vanaf 14 minuten, daar laat ik het eindresultaat zien en ga even snel langs mijn stash!

Vergeet niet te abonneren op mijn kanaal! Elke woensdag komt er een nieuwe video online en elke zaterdag een vlog.

 

Hopelijk vonden jullie dit weer een leuke video! Eens wat anders dan normaal. Doe je trouwens al mee aan mijn MAC lipstick naar keuze winactie?

Q: Wat is jouw favoriete makeup merk of product?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

11 Reacties

 1. 16 juli 2015 / 22:47

  Oh wauw Kim. Jou stash! Hij is nu al prachtig en lekker uitgebreid <3 Het was vast een enorme klus om alles schoon te maken en op te ruimen!

 2. Tess
  14 juli 2015 / 09:46

  kan me niet inbeelden dat iemand dit heeft afgekeken. ik hou van declutter videos maar bijna alles is versneld, om kletterende hoofdpijn van de krijgen en je ziet toch bijna niks.

 3. 13 juli 2015 / 15:57

  AH wat een heerlijke video is dit <3 Jaloers op je stash! Maar ik denk dat ik ook in "paniek" zou raken van jouw stash, ik zou het never nooit op krijgen

 4. 13 juli 2015 / 15:14

  Jeeeetje wat een mega stash! Ik ben jaloers, haha :)

 5. 13 juli 2015 / 12:00

  Yaayyy leuke video! Je hebt echt een mooie stash

 6. 13 juli 2015 / 11:23

  Wauw wat een mega stash heb je! Leuk om te zien hoe je het hebt opgeborgen. Ik denk niet dat veel mensen erbij stil staan dat het goed droog en uit de zon opbergen heel belangrijk is. :)

 7. 13 juli 2015 / 11:10

  Leuke video ! Ik vind het altijd chill om dit soort video’s te bekijken omdat het mij ook weer aan zet tot opruimen.
  Mooie stash heb je .

 8. 13 juli 2015 / 10:56

  :( ik kan de video niet zien :( ik krijg: meld je aan om de video te bekijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *