Sparen om nieuwe beautyproducten te kunnen kopen (€)

Geld besparen op dingen kunnen we bijna allemaal, maar waarop kunnen we het meest besparen? En wat is nou een goede tip om geld te sparen? Als je op zoek bent naar nieuwe beautyproducten die kwalitatief goed zijn, is geld sparen key. Je kunt natuurlijk altijd kiezen voor budgetmerken. Maar beautyproducten van merken zoals MAC Cosmetics en allerlei andere merken vind ik persoonlijk veel beter gepigmenteerd en mooier blenden. Vaak blijft het ook nog eens langer zitten. Hier lees je hoe je kunt sparen om nieuwe beautyproducten aan te schaffen!

 


Besparen

Er is een verschil tussen geld besparen en geld verdienen. Besparen doe je door te kijken naar wat goedkoper kan. Een goed voorbeeld hiervan is een abonnement voor je telefoon waarbij je beter kunt kiezen voor een sim only abonnement, in plaats van het abonnement waarbij je een toestel krijgt. Als je uitrekent wat je in totaal kwijt bent aan een abonnement met toestel, ben je soms wel honderden euro’s duurder uit. Vergelijk dit dus eens goed. Je kunt bijvoorbeeld eens een kijkje nemen op deze website.

Als tweede kun je kijken naar je zorgverzekering. Dit is iets waar je iedere maand geld aan moet uitgeven, dus het is je tijd zeker waard om eens goed uit te zoeken of jouw verzekering niet veel te duur is. Heb je nooit gaatjes in je tanden? Laat die tandartsverzekering dan maar zitten. Hiermee kan je al snel tien euro per maand extra besparen, terwijl wanneer je wel eens een gaatje hebt, dit alsnog goedkoper is dan een tandartsverzekering afsluiten. Kijk eens goed in je pakket of alles wat je in het pakket hebt ook echt nodig is. Zo niet, haal dit er dan uit om je premie te verlagen. Meer informatie hierover vind je hier.

Ten derde kun je ook flink wat besparen bij het doen van boodschappen. Je kunt bijvoorbeeld je eten afstemmen op wat in de aanbieding is. Kies voor huismerken in plaats van de dure merken en koop geen onnodige dingen die uiteindelijk weer in de prullenbak belanden. Het beste is om een keer per week boodschappen te doen hierbij alles te kopen dat je nodig hebt voor een hele week. Zo kom je niet meerdere keren per week in de verleiding om toch nog wat lekkers mee te nemen. Ook een handige kleine tip: gebruik contant geld in plaats van je pinpas. Zo kun je niet meer meenemen dan je aan geld hebt en moet je de lekkere dingen wel laten liggen.

Spaarrekening

Het hebben van een spaarrekening is hierbij natuurlijk erg belangrijk. Je kunt op ieder moment wat geld aan de kant zetten maar als het echt nodig is kun je het er ook weer gemakkelijk afhalen. Er zijn verschillende banken waar je terecht kunt als je wilt sparen, waaronder ABN AMRO en ING. Benieuwd naar hoe en wat als het gaat om sparen? Kijk dan eens naar de spaarrekening van ABN AMRO Je ontvangt bij elke mogelijkheid rente, maar bij de een is dit hoger dan bij de ander. Voor je het weet heb jij met deze tips een spaarrekening met genoeg geld voor nieuwe beautyproducten.

 

Heb jij nog tips om geld te sparen of besparen?

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

3 Reacties

 1. 7 juli 2016 / 22:08

  Ik doe mee aan online spaarprogramma’s waar ik enquetes voor invul of punten krijg voor een aankoop. Soms laat ik in geld uitbetalen, maar meestal in Douglas bonnen. Voelt alsof ik gratis make-up kan kopen. ?

 2. 7 juli 2016 / 09:29

  Goede tip voor mezelf zou zijn stoppen met roken :P Bespaar-sparen is heel erg leuk! Als je uitrekent hoeveel je op iets gaat besparen en dat bespaarde geld dan in een spaarpotje doet. Dan zie je ook echt dat het echt bespaard is en kan je er wat leuks mee doen :)

 3. 7 juli 2016 / 07:08

  Zeer handige tips!
  Erg goed artikel ;-)
  Let ook op dat je vaker door de knieën zakt.
  Omdat de merkloze producten altijd laag in de stelling staan of liggen….
  Die zijn namelijk vaak het goedkoopst en ook komt het uit dezelfde fabriek.
  Want er zijn verschikkende merken spagethi maar natuurlijk zijn er van de bv. 4 merken géén 4 fabrieken.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *