Browsing Category

skincare

skincare

THIRSTYMUD HYDRATING TREATMENT GLAM TO GO

De thirstymud hydrating treatment glam to go van glamglow klinkt als rozengeur en maneschijn in mijn oren! Ik hou van “on to go” skincare producten. Zo gemakkelijk en licht voor in je beautycase of je handtas. Ik wou al een tijdje een product van glamglow testen maar dat kwam er maar niet van. Benieuwd wat ik van deze eerste glamglow ervaring vond? Lees snel verder!

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
skincare

Greenwashing!

Heb jij een green skincare routine? Al je producten gevuld met plantaardige oliën en voedende butters vol met antioxidanten? Stel je voor dat je green skincare routine helemaal niet zo groen was en die Shea Body Butter die je onlangs hebt gekocht bomvol minerale oliën zit. Dan ben jij het “slachtoffer” van greenwashing! Benieuwd wat dat wil zeggen? Keep on reading!

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Nagels, skincare

One Minute Manicure Scrub

Op het ILoveBeauty event kocht ik de one minute manicure scrub. Het kwam me zo bekend voor en kwam er ook snel achter van waar ik het kende. Oprah Winfrey is een grote fan van deze skin en nailcare producten en had een hele show naar deze scrub toegewijd. Sindsdien zijn er een heel aantal geuren bij gekomen. Benieuwd welke ik kocht? Lees snel verder!

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Top