REVIEW: Skeydor Sun Expertise

Vorige week was ik op het event Care Cosmetics in Amsterdam waar ik de Skeydor Sun Expertise met Blue Light Technology ontdekte. Helemaal verrast en verward review ik vandaag deze “zonnecrème” voor jullie! Nieuwsgierig? Ik ook, lees snel verder!

Ik gebruik winter en zomer een zonnecrème met een hoge factor. Mijn huid is enorm gevoelig voor de zon, zelfs achter glas verbrand ik en soms wel tot een heel hoge graad. Toen ik dit ontdekte was ik eerst enorm verward. But first!

Wat is Blue Light Technology?

In het lichtspectrum kennen we zichtbaar en onzichtbaar licht. In het spectrum van het zichtbare licht zit juist het gedeelte met de meeste energie. Dit deel wordt ook wel High Energy Visible light (HEV) genoemd.
Het zichtbare licht kan worden opgedeeld in twee delen; blauw licht en rood licht.
Blauw licht is het deel waar iedereen dagelijks mee te maken heeft bv. smartphones, laptop, tablet… en wat veel schade aan je huid kan geven.
De zon
Kunstlicht
Technologie met LCD en LED
Blauw licht dat vrijkomt door technologie is minder intens dan het blauwe licht dat van de zon afkomstig is, maar doordat we er veel vaker aan bloot gesteld worden geeft het ook schade aan je huid.
Vanwege de intensieve blootstelling op iedere leeftijd heeft inmiddels ook kunstmatig blauw licht schadelijke gevolgen voor onze huid.
Blue Light technology 2017 pdf.
Shocker huh?! Ik was dus enorm verbaasd maar dit klinkt ook wel best logisch! Iedereen hier is social media verslaafd of kan niet zonder hun smartphone etc. En omdat dit zo een “verslaving” is gaat je huid zich vaker en ook sneller moeten aanpassen en vernieuwen waardoor de blue light ook letterlijk schade achterlaat op je huid.
De geur van de crème is heel zacht en heel aangenaam. De kleur is wel heel anders dan andere zonnecrèmes, een beige kleur maar verdwijnt meteen na het insmeren en laat ook geen vet gevoel na. Toppie dus!
 
Nu ze vinden wel allerlei middeltjes uit voor verschillende redenen en als je ze allemaal moet gaan smeren denk ik niet dat het super veel effect gaat hebben. Ik ga wel uit zoeken hoe ik dit in mijn skincare routine kan passen en of dat dit ook daadwerkelijk een effect heeft op mijn huid. Met dit HOT weer is het niet ideaal om van alles uit te testen op mijn huid… Ga zeker eens een kijkje nemen op de website van CareCosmetics voor al de andere skincare merken en methodes die ik daar ontdekte.
Kende jullie de Blue Light Technology al?
Ik ben enorm benieuwd wat jullie ervan denken, let me know! Tot volgende week.
  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

1 Reactie

 1. 23 juni 2017 / 12:08

  Hier had ik nog nooit van gehoord.
  Fijn dat het de huid niet alleen tegen schadelijke stralingen beschermd maar ook tegen kunstlicht etc..
  Ik had net gezien dat er een aanbieding is.
  Dus denk erover om het te kopen….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *