SHOPTIP: Kerstsales op een rijtje

Ha! Je reageerde op shoptip of sales, ik weet het zeker. Vooral na de kerst gaan winkels massaal hun spullen in de uitverkoop gooien. Benieuwd waar je de beste koopjes kan scoren? In dit artikel zet ik ze voor je op een rijtje.

Ik houd van winkelen, dat moge duidelijk zijn. Ik begin het shoppen van kleding ook steeds leuker te vinden nu ik ben afgevallen. Ik ontdek nieuwe stijlen en daarbij ook een hoop nieuwe winkels. Gister was ik in Utrecht om even te shoppen en eigenlijk kwam ik tijd te kort. ZO VEEL WINKELS HEBBEN SALE. Het is ongelooflijk. Daarom wil ik in dit artikel allerlei winkels op een rij zetten waar je nu heerlijk kunt shoppen, als je dat nog niet hebt gedaan.

Kleding


Like I said, kleding koop ik de laatste tijd steeds meer. Laatst heb ik 2 vuilniszakken met kleding weggedaan omdat het mij allemaal te groot was of ik droeg het simpelweg nooit meer. Ik ben nu regelmatig mijn kast aan het vullen met nieuwe items en ontdek steeds meer toffe winkels. En heel veel van die winkels hebben goede sales, met kortingen tot soms wel 60%. Dat kan zo een hoop schelen en de meeste items kun je ook nog gewoon dragen.

Bershka – Kortingen tot 50%
Zara
H&M – Kortingen tot 60% en 20% extra als je 200 punten inlevert
Stradivarius – Kortingen tot 50%
Only – Tot 50% korting
WE Fashion – Tot 50% korting
Pull and Bear – Tot 50% korting en gratis verzending

Make-Up

Een bericht gedeeld door Jeffree Star Cosmetics (@jeffreestarcosmetics) op


Niemand zegt nee tegen een goede make-up sale. De meeste sales zijn in Amerika omdat er in Nederland gewoon weinig grote merken zitten. Je hebt natuurlijk Douglas en Ici Paris maar de meest interessante sales vind je toch bij de merken zelf. Let bij het bestellen dan ook goed op waar de webshop is gevestigd vanwege eventuele extra kosten.

Tarte – Tot 70% korting
Beautybay – Diverse items met verschillende kortingen
Colourpop – Tot 40% korting en een gratis palette bij besteding vanaf $50,-
Jeffree Star – 50% korting op alle Liquid Lipsticks (muv. de kerstcollectie)
Sigma – 30% extra korting op sale-items met code SEEYA17
Lime Crime – Tot 70% korting
Boozyshop – Diverse items met verschillende kortingen
Juvia’s Place -50% korting met code CHRISTMAS

Schoenen


Als je dan een outfit hebt en je make-up, is een paar schoenen natuurlijk ook nodig. Je shopt met veel korting bij bijna iedere zaak. Leuk om te kijken of die ene toffe schoenen nu ein-de-lijk eens afgeprijsd zijn.

JD Sports – Tot 50% korting op diverse items
Sacha – Korting tot 50%
Manfield – Korting tot 50%

Verzorging


Treat yourself! Met deze merken is het altijd lekker om jezelf te verwennen. Of om cadeautjes te kopen voor vriendinnen. Misschien vier je de kerst wel wat later. Dan heb je helemaal geluk.

The Body Shop – Tot 50% korting en 10% extra met je klantenkaart
Rituals – Tot 50% korting op geselecteerde producten
Lush – 50% korting op alle kerstitems en artikelen gemaakt voor 1 oktober 2017

Overig


Hunkemöller Tot 50% korting
De Bijenkorf – Kortingen tot 50% op diverse items
Rivièra Maison – Korting tot 70%
Michael Kors – Tot 50% korting

 

Er zullen vast nog veeeeel meer sales zijn maar ik heb de, naar mijn idee, meest populaire webshops op een rijtje gezet. Heb je nog toffe aanvullingen, dan hoor ik dat zeker!

Heb jij al iets gescoord in de sale?

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *