Series van dit moment ♥

Mensen verklaren mij altijd voor gek als ik zeg dat ik geen TV heb, “huh, maar wat kijk je dan?!”. Het antwoord is super simpel, SERIES! Ik ben echt een serie freak, en deel vandaag een aantal series met jullie die ik de afgelopen tijd gekeken heb. Ik heb geprobeerd om series uit te kiezen die nog niet iedereen kent, maar dat is natuurlijk bijna een onmogelijke taak. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Orange is the new black

IMBD Cijfer 8,3/10 | Mijn Cijfer: 9 | Bron afbeelding

Laten we beginnen met de serie die ik nu kijk – Orange Is The New Black. Een serie die ik héél lang uitgesteld heb om te kijken. Ik dacht namelijk echt dat ik deze serie totaal niet leuk zou vinden, en ik kijk altijd samen met mijn vriend – hij had al helemaal geen interesse in deze serie. Maar eigenlijk vanaf het eerste seizoen zijn wij hooked en kunnen makkelijk meerdere afleveringen op één dag kijken. OITNB is dus ook mannen-proof! Ik vind het echt een super leuke serie, makkelijk te volgen en vrij “licht”. Je hoeft er niet te veel over na te denken.

Mijn favoriete personages uit OITNB zijn Red, Daya, Crazy Eyes, Big Boo en Taystee.

Wat?

Piper Chapman wordt veroordeeld tot 15 maanden gevangenis voor het transporteren van drugsgeld voor Alex Vause, een internationale drugssmokkelaar en voormalig geliefde. Piper Chapman verruilt haar comfortabele New York-leventje in voor een oranje overall. In de vrouwengevangenis vindt ze onverhoopt strijd en kameraadschap binnen een opmerkelijke groep gevangenen.

Bates Motel

IMBD Cijfer 8,1 | Mijn Cijfer: 8,5 | Bron afbeelding

De serie die ik hiervoor keek is Bates Motel. Wederom een serie waar ik mijn twijfels bij had. Het is namelijk een hele psychische serie die soms erg langdradig is. Maar alles wat je denkt te weten in deze serie blijkt echt totáál anders te zijn op het eind. Het is een serie waar je echt aandachtig naar moet kijken en je moet echt even door het eerste seizoen komen. Wel vond ik het een hele leuke serie en het is eentje die ik niet snel ga vergeten!

Het is een hele andere serie dan ik normaal kijk wat het juist leuk maakt!

Wat?

De serie is een voorbeschouwingop de film Psycho uit 1960 van Alfred Hitchcock en belicht het leven van Norman Bates en zijn moeder Norma voorafgaand aan de gebeurtenissen die in Hitchcocks film aan bod komen. Ook is de setting naar de moderne tijd verplaatst, al zitten er wel typische jaren-zestig elementen in, zoals de auto van Norma en de kledingstijl van moeder en zoon Bates. De serie begint na het overlijden van Norma’s man, die door haar onder vreemde omstandigheden wordt gevonden. Norma en Norman verhuizen dan naar Oregon om een motel te betrekken dat Norma op een veiling heeft gekocht om zo met Norman een nieuw leven te beginnen.

 

Making A Murderer

IMBD Cijfer 8,9 | Mijn Cijfer: 9 | Bron afbeelding

De laatste serie die ik vandaag even in de spotlight wil zetten is Making a Murderer. Het is een waargebeurd / documentaire serie met echte beelden. Mega interessant en zeker een aanrader. Wederom een serie waarbij je wel wat moet opletten. Maar het is wel een serie die ik gebench watched heb en veel medeleven heb voor Steven.

 

SPOILER ALERT: zijn rechtzaak is dit jaar weer geopend. Ik ben zo benieuwd of hij vrijgesproken word. Ook hoorde ik geruchten dat er nog een seizoen komt van Making a Murderer.

Wat?

Making a Murderer gaat over het leven van Steven Avery, een man uit Wisconsin die achttien jaar lang in de gevangenis heeft gezeten voor verkrachting van Penny Ann Beernsten. DNA-analyse linkte de verkrachting later aan Gregory Allen, een man die ook andere misdaden heeft gepleegd in Manitowoc County. Avery werd vrijgelaten en startte een rechtszaak tegen Manitowoc County en enkele ambtenaren die te maken hadden met zijn eerste arrestatie. Kort na het aanspannen van de rechtszaak werd Avery beschuldigd van moord op Teresa Halbach, waarbij dezelfde ambtenaren betrokken waren in het onderzoek.

Making a Murderer toont de rechtszaak en het onderzoek naar de moord op Teresa Halbach. Brendan Dassey, de neef van Avery wordt ook beschuldigd van moord in het onderzoek, zijn rechtszaak komt ook aan bod in de serie.

SERIES DIE IK AL GEZIEN HEB

UITERAARD kijk ik ook The Walking Dead, Game Of Thrones en Pretty Little Liars. Wie niet? Ik kan echt niet wachten op nieuwe afleveringen.

Ik hou er ook echt van om lekker op een luie zondag series te kijken, in bed. Ik kijk het dan op mijn iPad of laptop. Ook download ik wel eens series of podcasts voor als ik eens lang moet reizen naar een bloggersevent, ik zorg er dan voor dat ik een iPhone hoesje heb met een batterij erin zodat ik de hele dag nog kan genieten van mijn telefoon! Zelf ben ik fan van iPhone2Day, hier hebben ze ook al iPhone 7 hoesjes en iPhone 7 Plus hoesjes (woohoo!).

Welke series kijk jij allemaal?

Dit is een gesponsord artikel.

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

4 Reacties

 1. 27 augustus 2016 / 09:57

  Nu wil ik making a murderer zien :O goede opvolger na Dexter, haha. Als je dat nog niet gekeken hebt is dat trouwens ook een dikke aanrader :D OITNB heb ik ook snel alles van gekeken.

 2. 27 augustus 2016 / 09:36

  The vampire diaries blijft mijn favoriete all time serie! daarna arrow, pretty little liars, once upon a time, the origals etc.
  orange is the new black kwam ik echt niet in.. vond het een prut serie.. oops

 3. 27 augustus 2016 / 07:40

  Goede tips om series te kunnen kijken!
  Is dit alles ook mogelijk in de google playstore?

  Dan je en een fijn weekend Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *