Sans Soucis Hidden Sensuality

Sans Soucis brengt ons de nieuwste herfst/winter collectie genaamd ‘Hidden Sensuality’. Oeh.. dat klinkt spannend. Ik heb een paar producten mogen ontvangen en ga deze kort reviewen en ook kijken naar de rest van deze collectie. Benieuwd wat Sans Soucis Hidden Sensuality voor een spannends voor ons in petto heeft? Lees dan zeker verder!

Kim vroeg mij of ik het merk Sans Soucis kende. En ja. Ik had van de naam gehoord maar ik wist niet precies wat het voor een merk was. Ze vroeg of ze mijn adres door mocht geven voor een eventueel PR-pakje van hun nieuwe collectie. JA! TOF! OMG. Zeker omdat ik het merk niet precies kende, leek het mij super leuk om op deze manier het merk beter te leren kennen. Voor ik het wist (echt na 2 dagen al) werd er al een klein doosje gebracht met wat producten uit de Sans Soucis Hidden Sensuality collectie.

Sans Soucis in het kort

Sans Soucis bestaat sinds 1939 en is opgericht in Duitse Baden-Baden. In het begin van de jaren vijftig bereikte het  bedrijf een doorbraak op het gebied van cosmetica. Sans Soucis werd bekend om haar producten met oplosbaar collageen. Zij gebruikten het bronwater van Baden-Baden in hun producten. Daarnaast zijn ze bekend geworden om hun innovatieve ‘Repair Complex’ en het ingrediënt ‘Renovage’. Op dit moment gebruiken zij ook appel en alpenroos stamcellen en hebben ze een natuurlijke cosmetica lijn.

Wauw.. om een ingewikkeld verhaaltje samen te vatten, Sans Soucis is dus heel erg vooruitstrevend op het gebied van ingrediënten. Ze werken met natuurlijke ingrediënten en zijn heel erg puur. Wil je meer weten over Sans Soucis? Check dan zeker hun website!

 

achterkantjes

Hidden Sensuality

Sans Soucis Hidden Sensuality wordt beschreven als ‘een samenspel van felle lipsticks, een sensuele blush en een expressieve kleurencombinatie van drie oogschaduws.’ Alle producten samen zouden zorgen voor een betoverende, verleidelijke glamour look. And let’s be honest. Een beetje glamour kunnen we allemaal wel gebruiken in die Hollandse maanden vol met regen en wind.

Deze collectie bestaat uit de volgende items:

Perfect Lips lipstick (€15,75) in
14 Red Pleasure
24 Russet Innocence
44 Berry Temptation

Mineral Powder Rouge (€12,75) in
60 Gingery Seduction

All-in one 3D Effect Mascara (€18,50) in Deep Black

Long Lasting Eye Definer (€11,95) in 10 Smokey Black

Eyeshadow Refill (€7,75) in
25 Grey Mystery
35 Rosy Passion
55 Burgundy Nights

Ik ontving de mascara en twee lipsticks in de kleuren ‘Russet Innocence’ en ‘Berry Temptation’.

verpakkingen

 

Review

In dit deel ga ik laten zien wat ik heb gekregen en hier kort wat over vertellen. Daarnaast zul je lipswatches zien van de lipsticks.

De lipsticks

lipsticks

Ik ben altijd wel in voor nieuwe lipsticks. Sterker nog, samen met oogschaduw, is het een product wat ik het meeste koop! Ik heb laatst geteld en had rond de 70 lipsticks in mijn bezit. En dat is nu dus +2. Wauw. Zijn het lipsticks die ook opvallen tussen al die anderen? Als eerste vind ik de verpakking erg mooi. Strak en glanzend zwart, daar houd ik wel van. Ook staat het merk er duidelijk op. De kleuren van de lipstick vind ik ook erg mooi. Ze zijn redelijk nude maar net iets anders om niet te ‘plain’ te worden.

russet-innocence

24 Russet Innocence

berry-swatch

44 Berry Temptation

Met het aanbrengen merk ik dat ze super romig zijn! Heel fijn, maar daarmee niet echt longlasting. Wel brengen ze erg fijn aan en dat vind ik echt een groot pluspunt. De finish is met een zachte glans en dit is wel weer eens leuk tussen die hele matte lips hype. De kleuren zijn leuk maar niet echt spectaculair. “Russet Innocence” maakt mijn lippen iets donkerder en bruiner. Hoe vaker ik hier trouwens naar kijk, hoe toffer ik hem vind worden! “Berry Temptation” is een makkelijk draagbare berry kleur. Ik moet wel zeggen, het zijn wel echt draagbare herfstkleuren! Dus wat dat betreft passen ze zeker in de collectie. Maar zijn ze uniek? Nee, dat zou ik niet zeggen.

 

De mascara

mascaraborsteltje

mascara-2-copyOok de mascara heeft een simpele maar strakke verpakking. Het borsteltje is ook compact. Kleine kammetjes zitten aan het plastic borsteltje. Maar dat is geen punt! Want ik vind hem super! Ik draag nooit extreem veel mascara, mijn wimpers breken er niet van af, en dat is met deze mascara ook niet nodig. Hij brengt gemakkelijk aan, separeert mijn wimpers mooi en geeft ze volume en lengte. Ik ben fan. Maar om eerlijk te zijn, is hij uniek? Nee. Ik denk dat in deze prijsklasse veel vergelijkbare mascara’s te vinden zijn. Maar oordeel zelf!

Preview

hidden-sensuality

Maar dat was niet alles! De collectie bevat nog meer producten. Het is een kleine collectie maar wel een waar je, naar mijn mening, veel kanten mee op kan. De collectie heeft de basics zoals een zwarte mascara en een zwart oogpotlood. Daarnaast kun je variëren met de lipsticks en de oogschaduw combinaties wat dit een leuke collectie maakt. Ik heb deze dus niet kunnen testen maar ik weet haast wel zeker dat het fijne producten zijn en dat ze een leuke aanvulling zijn op iedere collectie!

 

Sans Soucis is vooral online te vinden maar toch wel het makkelijkste bij Douglas.nl. De prijzen voor make-up liggen tussen de €7,- en de €20. Voor al hun verzorgingsproducten ben je maximaal €50,- per stuk kwijt.

Ben jij al bekend met Sans Soucis?

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

1 Reactie

  1. 26 oktober 2016 / 11:44

    wauw helemaal mijn ding, twee prachtige kleuren! ready for fall!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *