Samenwerkingen / Adverteren

 

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden met PR bureaus, webshops voor beauty, haar, fashion & makeup deals en diverse winacties. Wil jij graag adverteren of je product promoten? KimterStege.nl biedt verschillende mogelijkheden om te adverteren waarbij de nadruk ligt op maatwerk en het actief betrekken van mijn doelgroep. Dit kan onder andere door middel van panel product reviews, advertorials, product reviews en bannering. Hiernaast krijgt u exposure via verschillende Social Media kanalen als Facebook, Twitter en Instagram.

Advertorial

Wilt u zelf beslissen welke redactionele inhoud mijn doelgroep te zien krijgt op KimterStege.nl? Dan is deze vorm van samenwerken/adverteren mogelijk interessant voor u. U kunt namelijk uw eigen tekst en beeldmateriaal aanleveren. Beiden worden mogelijk enigszins aangepast aan de huis- en schrijfstijl. Er bestaat overigens ook een mogelijkheid om bijbehorend videomateriaal aan te leveren.

Product Review en/of video

Heeft u een product of dienst die u graag onder de aandacht wilt brengen van mijn doelgroep? En dient hierbij de nadruk te liggen op een persoonlijk en geloofwaardig geschreven tekst? Dit is mogelijk de samenwerking zonder dat u hier zelf veel moeite voor hoeft te doen. KimterStege.nl schrijft een persoonlijke maar zeker wel eerlijke product review en verzorgt tevens de bijbehorende foto’s. Een product review vindt uiteraard pas plaats nadat uw dienst op product is getest. Indien u geïnteresseerd bent in een videoopname, is dit eventueel ook mogelijk.

Winactie

Wie is er niet gek op winacties? Bezoekers van KimterStege.nl in ieder geval wel! Gezien de exposure die een winactie teweeg brengt,  is dit een geschikte manier om uw product of dienst positief onder de aandacht van mijn doelgroep te brengen.

Social media

Bent u van mening dat een foto meer zegt dan 1000 woorden?  In dat geval kunt u er voor kiezen om uw product of dienst te laten opvallen op mijn Instagram met meer dan 85.000 volgers.

 
Kleine lettertjes
  • Ik hou mij bij samenwerkingen altijd aan de regels van de geldende Reclamecode Social Media. Er zal bij een samenwerking dus altijd een vermelding zijn dat een bepaald artikel gesponsord, een samenwerking, betaald of een advertorial is.
  • Wegens de vele aanvragen kan ik geen plaatsing van een persbericht of productsample garanderen. Producten toesturen is daarom altijd vrijblijvend of er kan een advertorial ingekocht worden voor zekerheid.