Saffron London Nail Polish

Hallo lieve beauties, ik heb vandaag voor jullie 3 swatches van Saffron London Nail Polish nagellakjes die ik een tijdje geleden heb gekocht tijdens het I Love Beauty Event. Jullie kunnen hier het volledige verslag van het event nog even terug lezen, mochten jullie dit gemist hebben. Lees gauw verder als jullie benieuwd zijn naar de swatches.

Saffron London Nail Polish

Tijdens het I Love Beauty Event heb ik diverse nieuwe producten gekocht, 3 daarvan waren nagellakjes die ik kocht bij de stand van W7 Cosmetics. Dit waren 3 budget nagellakjes van het merk Saffron London Nail Polish, in 3 zachte roze tinten. Hieronder heb ik voor jullie de swatches.

** Excuses voor de swatch foto’s, tijdens het klussen met spijker, hamer en zware planken ( ja soms heb ik ook ‘mannen’ gereedschap in handen ) heb ik mijn nagel gebroken. De foto’s zien er dus niet zo heel charmant uit! **

SAFFRON LONDON NAIL POLISH | PINK FRENCH MANICURE

Saffron 60 Pink French Manicure 1

Saffron 60 Pink French Manicure 3

Het eerste lakje is een hele zachte roze lak, die mooi te gebruiken is voor een French Manicure. Op de foto’s hierboven heb ik 3 lagen aangebracht, waarna het effect bijna volledig dekkend was. Maar bij een French Manicure is dat niet perse nodig. Bij een enkele laag heb je een licht roze kleur, wat heel mooi past bij een French Manicure.

SAFFRON LONDON NAIL POLISH | DESERT ROSE

Saffron 46 Desert Rose Saffron 46 Desert Rose

Zoals jullie weten ben ik gek op zalm en peach kleurige lakjes, daarom koos ik voor het kleurtje Desert Rose. Van de 3 lakjes van Saffron gaf deze kleur de beste dekking. Op de foto hierboven heb ik 2 laagjes aangebracht en de dekking is volledig.

SAFFRON LONDON NAIL POLISH | SILK PINK

Saffron 16 Silk Pink Saffron 16 Silk Pink

Het laatste kleurtje van de 3 is tevens het donkerste kleurtje. En toch is het nog een heel mooi zomers roze kleur. Bij dit kleurtje moet ik echt denken aan de zomer, het is een prachtige kleur die me doet denken aan Flamingo’s. Dit lakje dekt redelijk in 2 lagen, maar ik vond het effect met een 3e laag net even wat mooier.

MIJN CONCLUSIE

Swatches Saffron London Nail Polish

Voor een budget lak, vind ik het ontwerp van het flesje erg mooi. Waar het flesje voorheen simpel en vierkant was, is het nu een prachtig rond flesje geworden met een mooie dop die bovenaan schuin afloopt en aan de bovenkant de kleur van het lakje laat zien. Dit is erg handig als je veel lakjes bezit en deze in een la hebt staan, zo kan je makkelijk zien welke kleur het is.

Alle 3 de kleuren vind ik erg mooi als resultaat op de nagel, en het aanbrengen ging ook erg makkelijk met het iets afgeronde kwastje. Ook vind ik het altijd erg leuk als een lakje een naam heeft, en deze lakjes hebben een naam en nummer. Een naam voegt echt wat toe aan een lakje, ook al gaat het uiteindelijk gewoon om de kleur.

Qua prijs zijn deze lakjes helemaal top, want bij Op=Op Voordeelshop heb je al een Saffron lakje voor maar € 1,49. Op dit moment is er zelfs een actie van 3 lakjes voor € 4,00.

Wil je na het lezen van deze review ook graag de lakjes van Saffron London Nail Polish uitproberen, klik dan op deze link.

Welk kleurtje van Saffron London Nail Polish vind jij het leukste?

Tot de volgende keer! Laten jullie ook een berichtje achter?

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Tatiana

Hey! Ik ben Tatiana. Eens in de 2 weken op dinsdag blog ik hier. Als echte nagellak liefhebber kunnen jullie posts van mij verwachten met nagellak shoplogs, swatches en nail arts.

Deel deze post:

3 Reacties

  1. Tiny
    11 april 2017 / 14:32

    Dat zijn mooie kleurtjes , en niet duur .kan gemakkelijk nog bij mijn collectie

  2. 11 april 2017 / 14:15

    Zeker kleuren die ik ook had gekozen! Prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *