Roze Haar Q&A + stijltang winactie!

Hey loves! Ik kreeg redelijk wat vragen over mijn roze haar, en daarom besloot ik een Q&A te doen.Zo kan ik meteen alle vragen beantwoorden die jullie hebben. Om mijn roze haar te vieren heb ik ook nog een leuk cadeautje voor jullie. Kijk snel verder!

Ik heb dat jullie deze video leuk vonden en er iets van opgestoken hebben! Ook al is geverfd haar, en met name felle kleuren een hele up keep, vind ik het totaal waard. Daarnaast vind ik het ook wel tof dat elke week mijn haarkleur net iets anders is. Ook is het heel erg uniek en opvallend. Dus als jij nadenkt om je haar te verven, you go rock it girl! Sky is the limit, en niemand hoeft jou te vertellen dat roze, blauw of groen haar niet kan. Break the rules zou ik zeggen :)

Genoemde verf

 • Bes F21 + B:RED Red (met 20% waterstof peroxide en conditioner)
 • La Riche Directions Carnation Pink
 • RUSK Pink

Roze Haar Q&A-1

Winactie

Om kans te maken op de Carmen Smooth en Shine stijltang moet je een aantal dingen doen. Hieronder zie je de verplichte en optionele stappen. De winactie loopt tot en met 14 september, en ergens in die week zal ik contact opnemen met de winnares van de stijltang.

 • Doe een blauw duimpje omhoog
 • Abonneer op mijn kanaal
 • Volg mij op Bloglovin‘ en save deze post (of hier rechts via email)
 • Laat een comment achter met wat jouw musthave haarproduct is

Optioneel:

 • Abonneer op mijn Engelse YouTube kanaal
 • Volg mij op Instagram, Facebook en Twitter
 • Repost de foto op Instagram en gebruik de tag #kimterstege
 • Tweet: “Dankzij @kimterstege maak ik kans op een @CarmenBenelux Smooth&Shine stijltang! Doe nu snel mee -> http://wp.me/p1HSIr-68z #winactie”

 

Q: Welke kleur is jouw haar?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

22 Reacties

 1. Michelle Verdienen
  14 september 2015 / 04:45

  Nou rozehaar staat wel echt mooi bij jou!!! Dat moet je vaker doen!! Het staat heel classy en toch super opvallend.

 2. Nadia Segers
  10 september 2015 / 12:20

  Hee Kim!

  Om op jouw vraag te antwoorden: mijn haar is donkerbruin! Een heel donkere kleur waardoor omstaanders me vaak als een buitenlander aanzien. Overlaatst begon een Spaanse man Spaans tegen me te praten omdat hij dacht dat ik een landgenoot was, erg grappig!

  – Ik ben geabonneerd op je Youtube kanaal
  – Ik volg je via Facebook
  – Ik volg je via Twitter
  – Ik heb getweet: https://twitter.com/xNadiaS/status/641917504315654144
  – Ik volg je op Bloglovin
  – Ik heb de post gesaved

  Ik vind je erg mooi staan met je roze haar, super vet dat je zoiets durft! You go girl :D
  Ik doe erg graag mee met deze actie omdat ik sinds kort op kamers ga. Tot nu toe gebruikte ik tijdelijk de goede stijltang van mijn kleinere zusje, maar vanaf heden gaat dat niet meer. Ik heb vrij statisch, onhandelbaar haar en een goede stijltang is zeker een must in mijn leven. Aangezien studeren al een groot budget inneemt, kan ik het me momenteel niet veroorloven om een dure stijltang aan te kopen. Daarom komt jouw winactie nu zeker wel geroepen! 8 september verjaard, dus tevens ook een geweldig verjaardagscadeautje!

  Nog een fijne dag,
  Liefs Nadia x

 3. 7 september 2015 / 18:37

  Hoi Kim!

  Allereerst, om op je vraag te antwoorden: mijn haar is van nature donkerblond, maar anderhalf jaar terug ben ik begonnen met het te kleuren in de kleur ‘Karamel’ . Ik gebruik gewoon een kleurshampoo, lekker gemakkelijk. Als ik het beu ben, is het minder moeilijk om terug te gaan naar mijn originele haarkleur. :-)

  Graag zou ik meedoen met je winactie. Ik heb alle must-do’s vervuld en de tweet verzonden. Op instagram, facebook en twitter volgde ik je al van een vorige winactie, denk ik. In ieder geval, ik wil dus graag mijn kans wagen. Je weet maar nooit hè! Daarbij is mijn stijltang na 7-8 jaar echt wel aan vervanging toe. Mijn musthave haarproduct is een hittewerend serum. Ik gebruik dit iedere keer als ik mijn haar brush, stijl of krul om het zo te beschermen en gespleten haarpunten te beperken.

 4. 3 september 2015 / 18:20

  ik doe mee!
  ik gebruik het liefste altijd andrelon glad & steil, daar gaat mijn haar ook heerlijk van ruiken! Ook heb ik laatst droogshampoo gekocht maar nog niet gebruikt, dus hopelijk wordt dit ook een nieuwe favoriet!
  alles gedaan (behalve op instagram gedeed)
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe

 5. Mirry Ann
  1 september 2015 / 14:21

  Hey Kim!
  Wat een gave winactie heb je weer voor ons! Mijn must have haarproduct is de Extraordinary Oil van L’Oreal, mijn haar kan inmiddels niet meer zonder! Mijn haar voelt zacht en gevoed aan en krijgt een lekker geur met subtiele glans :)
  Dank je voor de winactie mop en je kapsel is echt kek….had ik de moed maar ^_~
  xoxo
  Mirry

 6. Ling Choi
  1 september 2015 / 12:33

  Wat een leuke winactie! Mijn favoriete haarproduct is alles van Bioslik. Ze ruiken niet alleen lekker maar doen ook wat ze beloven. Ik volg je op Bloglovin en Facebook. Liefs, Ling

 7. Karen
  1 september 2015 / 11:55

  Gaaf dat je het durft om je haar roze te verven ik zou het zelf niet durven haha.
  Voor de winactie heb ik al het verplichte gedaan. Mijn musthave haarproduct is een serum van l’oreal oil-in-cream. Houdt mijn pluishaartjes mooi in bedwang.

 8. Anita H.
  31 augustus 2015 / 23:03

  Ik heb geen “musthave haarproduct”. Misschien leuk om te vermelden: tegenwoordig gebruik ik een haarmasker (in vrijwel droog haar) voordat ik mijn haar was (volgens de adviezen waar onlangs internet mee vol stond). Werkt echt heel goed. Wel veel spul nodig.

 9. sanne
  31 augustus 2015 / 23:02

  Super leuke actie mijn favoriete product is krullenmoes van andrelon

 10. sandra
  31 augustus 2015 / 19:38

  Wat een toffe haarkleur, heel gaaf. Hoewel ik blond je ook heel mooi vond staan. Ik maak heel graag kans op deze stijltang. Mijn musthave haarproduct is mijn haarmasker van Andrelon. Geen enkel ander masker maakt mijn haar zo heerlijk zacht en klitvrij.
  Ik hoop dat je met het duimpje omhoog bedoelde dat ik je youtube filmpje moest liken want dat heb ik gedaan. Ik volg je beide youtube accounts (005sannie500), ik volg je op twitter (@xsajo) en ik heb je geretweet. Ook volg ik je op bloglovin (sandra9454) en instagram (sannnndd)

 11. 31 augustus 2015 / 17:52

  Mijn must have haar product is de anti klit spray van Syoss. En dan met name de versie voor Blond haar.
  Het maakt mijn haar lekker door kam baar en laat het glanzen.

 12. Eilish (artisticstateofmind)
  31 augustus 2015 / 16:57

  Ik vind je haar echt geweldig! Ik heb de onderkant van mn haar paars gedaan, als een soort dip dye! Maar het liefst wil ik het een keer helemaal! Maar mn haar is enorm lang, dan moet ik toch echt wel iets eraf halen denk ik! Sowieso is mn haar een beetje dood momenteel! Ik heb trouwens Manic Panic gebruikt en die paarse kleur pakte enorm goed, zonder te bleken!

  Ik doe graag mee met de winactie! Ik heb nog nooit een stijltang gehad, dus het wordt wel eens tijd! Ik volg je overal :) Ook alle extra’s. En heb het ook getweet! Overal komt de naam Eilish in voor, dus dat valt wel op!

  Mijn musthave haarproduct; DROOGSHAMPOO!

 13. Anita te Gussinklo
  31 augustus 2015 / 16:18

  Super leuk om je roze haar te vieren.
  Ik maak graag kans op de stijltang en volg/like je op Bloglovin, Facebook,Twitter en beide You Tube kanalen.

 14. Ilsiee prins
  31 augustus 2015 / 13:49

  Wat een gaaf kapsel zeg! helemaal stoer! Zelf ben ik lekker gewoon blond hihihi.. Of nouja wel geblondeerd, dus mijn favo haarproduct is toch echt een haarserum. verder heb ik van mezelf niet echt krullen en niet echt stijl.. Wel een pluisbosje hahah dus gebruik vaak een steiltang. Zal helemaal leuk zijn om deze te winnen! Alle verplichte stapjes doorlopen
  Groetjes ilsiee

 15. Veronique
  31 augustus 2015 / 13:19

  Je haar is super tof! Zou het alleen nooit zelf doen!

 16. ellen fukkink
  31 augustus 2015 / 08:46

  Mijn musthave voor mijn blonde/paarsgrijze haar is op t moment seesalt spray.

  Ik heb ook bijna alles gedaan.
  Ga zo door !
  Liefs

 17. 31 augustus 2015 / 06:55

  Leuk en ik doe heel graag mee met deze fijne winactie ;-)
  Fijne antwoorden op de vragen.
  Alles heb ik gedaan wat nodig is om kans te kunnen maken op deze fantastische prijs.

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Instagram: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Mijn em is vermeld in de daarvoor bestemde balk.

  Fijne dag Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *