Hey loves! Ik kreeg redelijk wat vragen over mijn roze haar, en daarom besloot ik een Q&A te doen.Zo kan ik meteen alle vragen beantwoorden die jullie hebben. Om mijn roze haar te vieren heb ik ook nog een leuk cadeautje voor jullie. Kijk snel verder!

Ik heb dat jullie deze video leuk vonden en er iets van opgestoken hebben! Ook al is geverfd haar, en met name felle kleuren een hele up keep, vind ik het totaal waard. Daarnaast vind ik het ook wel tof dat elke week mijn haarkleur net iets anders is. Ook is het heel erg uniek en opvallend. Dus als jij nadenkt om je haar te verven, you go rock it girl! Sky is the limit, en niemand hoeft jou te vertellen dat roze, blauw of groen haar niet kan. Break the rules zou ik zeggen :)

Genoemde verf

 • Bes F21 + B:RED Red (met 20% waterstof peroxide en conditioner)
 • La Riche Directions Carnation Pink
 • RUSK Pink

Roze Haar Q&A-1

Winactie

Om kans te maken op de Carmen Smooth en Shine stijltang moet je een aantal dingen doen. Hieronder zie je de verplichte en optionele stappen. De winactie loopt tot en met 14 september, en ergens in die week zal ik contact opnemen met de winnares van de stijltang.

 • Doe een blauw duimpje omhoog
 • Abonneer op mijn kanaal
 • Volg mij op Bloglovin‘ en save deze post (of hier rechts via email)
 • Laat een comment achter met wat jouw musthave haarproduct is

Optioneel:

 • Abonneer op mijn Engelse YouTube kanaal
 • Volg mij op Instagram, Facebook en Twitter
 • Repost de foto op Instagram en gebruik de tag #kimterstege
 • Tweet: “Dankzij @kimterstege maak ik kans op een @CarmenBenelux Smooth&Shine stijltang! Doe nu snel mee -> http://wp.me/p1HSIr-68z #winactie”

 

Q: Welke kleur is jouw haar?

  Love it? Laat het mij weten!