Eventjes geleden nam Lucardi contact met mij op voor een Valentijnsactie. Of ik een leuk sieraad wilde uitkiezen? Ja zeker wil ik dat! Welke vrouw wil dat nou niet? Ik koos deze 14k gouden ring van Lucardi. Ben je benieuwd hoe de ring bevalt? Kijk dan vooral verder!

4 Karaat geelgouden ring met zirkonia

Ik wilde graag iets elegants, met steentjes en het moest goud of rosé zijn. Zilver staat namelijk verschrikkelijk met mijn huidskleur. Vrij snel had ik dit exemplaar op het oog, en hij was er ook nog in mijn maat. Wat een toeval, deze moest ik wel hebben! Wat ook nog eens mooi meegenomen is, is dat deze ring gemaakt is van 14 karaat goud (wat inhoudt dat het 58% goud is). Verder in de ring is versierd met sprankelende zirkonia steentjes. Hierdoor is de kwaliteit gewoon top!

Snelle levering

Wat ik fijn vind aan Lucardi is dat je next-day delivery hebt. Daarnaast zat deze ring nog een een mooi wit cadeautasje – en elke ring zit in de paarse ringhouder. Dit maakt het plaatje wel helemaal af wanneer je een ring cadeau wilt doen!

Zelf ben ik reuze blij met deze ring. Hij draagt lekker en hij is gewoon prachtig!

Deze 14 Karaat geelgouden ring van Lucardi – met zirkonia is nu afgeprijs van €250 naar €150! Maar je krijgt nu extra 20% kassakorting wat ‘m naar €125 afprijst! De ring is te koop op de webshop en wanneer je voor 21u besteld, heb je ‘m morgen (op Valentijn) binnen.

Wat vind jij van deze ring?

1 iemand vindt deze post ook leuk!