REVIEW: Unicorn Oil Illuminating Glow Elixir

Iedereen is wel in to highlighting, dat kunnen we niet ontkennen. Toen veel brands met een highlight oil of liquid highlighter uitkwam stond te wereld op zijn kop. Meer glow kan gewoon weg niet! Instagram stond er vol van en YESSS! Ik wil al een tijdje over de Unicorn Oil Illuminating Glow Elixir een review schrijven maar ik wou wachten tot ik ze allemaal had dus bij deze… Keep on reading.

Zoals ik al zei: WE LOVE GLOW! en nog niet een beetje. Ik persoonlijk hou meer van losse highlighters omdat je die beter kan opbouwen maar in combinatie met een liquid highlighter is je glow pas echt on point! Ik zag op instagram de Unicorn Oil Illuminating Glow Elixir verschijnen bij Glow Cult Cosmetics en ik was meteen verliefd. Nu deze zijn helemaal niet goedkoop naar mijn mening maar de kleuren zijn zo intens en gepigmenteerd dat ik het dat wel waard vind.

Er zijn 5 kleuren waarvan 2 lichte en 3 intense kleuren. Moon Beam en Celestial zijn alletwee een wit Elixir met elk hun eigen glow. Moon Beam heeft een coole glow en Celestial heeft dan weer een rose glow. Irie Rose en Rose Gold zijn intenser van kleur. Irie Rose is een zachtere roze die je nog kan opbouwen maar Rose Gold daarentegen is heel intens en gebruik ik vooral als blush maar als je de uitdaging aandurft is deze kleur echt ideaal voor jou! Ik denk zelfs als jij een donkerdere huid hebt dat ze prachtig is bij jou. En last but not least, 24K Gold. Klinkt en lijkt echt als vloeibaar goud in een flesje. een prachtige en ook intense kleur die je kan opbouwen en ik ben hier persoonlijk verliefd op!

De verpakking van de Unicorn Oil Illuminating Glow Elixir is een leuk en schattig glazen flesje van 14ml met een pipetje en natuurlijk met de unicorn erop. Cuteness overload!

Glow Cult Cosmetics staat erop dat alles in hun assortiment volledig VEGAN is. Almond Oil, Grapeseed Oil, Evening Primrose Oil, Coconut Oil, Jojoba Oil, Mica,  Cyclopentasiloxane zijn de ingrediënten van de Unicorn Oil Illuminating Glow Elixir en zoals je kan zijn zijn bijna al de ingrediënten natuurlijk op de laatste na. Cyclopentasiloxane zijn ciliconen maar aangezien dit ingrediënt helemaal op het laatste staat zit er ook bitter weinig van dit goedje in.

Glow Cult Cosmetics. Where your beauty dreams come true. Vegan cosmetics, all cruelty free ingredients. All handmade with skin conditioning in mind.

Op de website van Glow Cult Cosmetics zijn ze helaas uitverkocht maar ik vond de laatste twee kleuren die ik nodig had om mijn collectie te vervolledigen op Amazon. Zoals ik al zei is het redelijk prijzig, het flesje kost $17,- per kleur. Maar zijn ze niet de prettiest?!

Heb jij liever een loose, pressed of liquid highlighter?

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

1 Reactie

  1. 20 oktober 2017 / 13:23

    Wauw Celestial en Rose Gold zien er prachtig uit! Ik gebruik zelf eigenlijk altijd een vaste highlighter, puur omdat ik vrij clumsy ben hahaha..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *