REVIEW: Too Faced Love Light

Voor het eerst in een jaar tijd was ik weer in een Sephora. Voor een make-up junkie een ware hemel. Op het mooie Kreta scoorde ik de prachtige Too Faced Love Light. Een plaatje om te zien! Maar is het meer dan een show-off? Lees snel verder!

Vorige week was ik heerlijk een weekje naar Kreta met een vriendin. Net zoals vorig jaar in Portugal, konden we -ik- het niet laten om een bezoekje te brengen bij Sephora. De winkel was niet erg groot en de enige merken die je weinig of niet in Nederland ziet waren Too Faced en Make-Up Forever. Jammer, maar toch stem ik voor een Sephora in Nederland. Al snel vielen er dingen in mijn mandje waaronder deze prachtige highlighter van Too Faced.

Het product

Alle beautylovers waren in shock toen de foto’s van de Too Faced Love Light naar buiten kwamen. Wat een prachtige producten waren het! En ook nog eens highlighters, die sowieso helemaal de shit zijn op het moment. De Love Light highlighter komt in drie varianten, een zilveren, gouden en rosé gouden. Drie kleuren die voor veel mensen geschikt zijn. Al was de gouden variant voor mij te donker en lag de rosé gouden te dicht bij mijn eigen huidskleur/blush kleur. Dus koos ik voor de zilveren kleur in het gouden hart.

De verpakking

HOI, deze verpakking is erg vlekgevoelig. 

De verpakking is simpel maar doeltreffend. Een zwart doosje met een gouden opdruk. Het logo van Too Faced, wat informatie en de naam van de kleur: Blinded by the light. De verpakking van de highlighter is ook erg mooi. Een gouden hart. Wat tik wel erg jammer vind, is dat hij erg licht aanvoelt en daardoor ook wat goedkoop aan doet. Zo jammer, want echt goedkoop is hij niet. Ik betaalde €31,50 voor deze highlighter.

Swatches

Sorry, couldn’t resist to use this beauty before swatch pictures <3

Ik moet even vermelden, dat ik vaak highlighters gebruik die erg heftig zijn! Voor mij is deze highlighter dan ook echt een ‘natural glow’ en heel soft aanwezig. Hij is heel mooi hoor! Maar hij is een stuk zachter dan ik ben gewend. Voor alle die-hard highlighters, kan het dan ook lijken alsof hij niet heel spectaculair is.

 

Ik ben wel erg blij met mijn highlighter! Hij ziet er mooi uit en geeft een natuurlijke glow aan mijn gezicht. Wel is hij lastig te verkrijgen en niet super goedkoop. Je kunt hem kopen bij Sephora en op Sephora.fr

Koop jij wel eens producten alleen voor de verpakking?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *