REVIEW: Makeup Revolution Soph X 24 Eyeshadow Palette

Iets meer als een maand terug kocht ik het Makeup Revolution Soph X 24 eyeshadow palette van SophDoesNails waar ik al een tijdje benieuwd naar was. Mooie kleuren, leuke namen en een prachtig en clean design. Op youtube legde ze ook de betekenis achter elke naam uit wat me nog meer benieuwd maakte! Benieuwd naar mijn idee en looks met dit eyeshadow palette? Keep on reading.

Een vriendin van mij had het palette eerst en ik vroeg haar meteen om raad. Ze was smoorverliefd op het eyeshadow palette en vertelde me dat het pigment super was. Nu moest ik het palette zeker hebben! Voor €12,50 kan ik het toch niet laten liggen, right?

Mijn eerste indruk toen ik mijn pakketje open deed was: OMG, so pretty! Ben ik de enige? Ik durf soms wel makeup kopen gewoon omdat het zo mooi is… De verpakking en het design waren zo mooi en clean. Het plaatje klopte, helemaal Soph! Na het openen zag ik dat de kleuren nog mooier waren dan op foto. En natuurlijk kon ik niet wachten om ze te testen. In mijn hoofd had ik op voorhand al een aantal looks gecreëerd die in werkelijkheid nog mooier zijn uitgekomen dan in mijn hoofd, haha! Sindsdien ben ik ook smoorverliefd op het Makeup Revolution Soph X 24 Eyeshadow Palette.

Voor dit artikel heb ik 2 looks gecreëerd waarvan ik super tevreden was en vond dat ze toch een plaatsje verdiende in mijn artikel.

Bij de eerste look gebruikte ik de kleuren Penguin – Pancakes – Fairy Lights – Iced Coffee.

Bij deze look gebruikte ik de shades Penguin – Pink Champagne – Fairy Lights – Peaches.

Ik ben zeker van plan om nog meer looks te creëren met dit eyeshadow palette want de kleuren zijn gewoon zo mooi en helemaal mijn ding!

Ohw! En bekijk zeker even de video van SophDoesNails op haar youtube channel met de volledige uitleg over de namen en de kleuren en natuurlijk haar samenwerking met Makeup Revolution. Ik volg haar nu al een tijdje en ik vind het geweldig hoe “down to earth” zij is in al haar video’s! Zalige meid.

Heb jij het Makeup Revolution Soph X 24 Eyeshadow Palette al?

Mijn volgende bestelling is weer onderweg, je zou haast zeggen dat ik verslaafd ben… Haha, tot volgende week!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *