REVIEW: Rimmel Stay Matte Liquid Lip Color

Eindelijk komt ook Rimmel Londen met een liquid lipstick. Ze konden ook niet meer achterblijven. Sinds een tijdje zijn de kleuren verkrijgbaar en vandaag lees je mijn review over de Rimmel Stay Matte Liquid Lip Color!

Zoals ik al zei, deze liquids liggen al een tijdje in de winkel maar ik vind dat ze zeker nog een review waard zijn. Vooral vanwege de kwaliteit, de prijs en de verkrijgbaarheid. Rimmel is namelijk een merk dat we allemaal kennen en waarvan we allemaal wel weten waar we het kunnen kopen. Het toffe is ook dat de lijn bestaat uit nudes maar ook uit heel opvallende kleuren zoals blauw en grijs.

De verpakking

De liquids zitten in een doorzichtige plastic verpakking met een zwarte dop. Niet bijzonder spannend maar ik vind het wel bij Rimmel passen. Ook als je kijkt naar de prijs, vind ik de verpakking wel passend. Niet te goedkoop maar ook niet super luxe. De applicator is wat bijzonder. Hij staat wat gebogen waar door je hem niet lekker op twee manieren kan gebruiken zoals je met andere applicators wel kan. Het puntje is wat smaller zodat je het kan gebruiken om te lippen te linen. Het brede deel is wat platter zodat je in één beweging je lippen kan bedekken. Ik vind het wel handig!

Het product

Het product is niet heel onbelangrijk natuurlijk. Veel liquid lipsticks zijn echt, liquid. No way? Maar die zijn echt nat en vaak wat dun. De een wat dunner dan de ander. De Stay Matte Liquids van Rimmel zijn wat meer fluffy. Het duurt dan ook iets langer voordat ze zijn opgedroogd. Ik vind de formule erg fijn. Het is fijn zacht en romig en het droogt dus wel gewoon volledig op. Het droogt mijn lippen niet uit en blijft comfortabel. Rimmel belooft dat het extreem langhoudend is, kiss- water- en touchproof. Over kissproof kan ik niks zeggen maar water- en touchproof is het zeker. Je moet de lipstick echt weghalen met iets op oliebasis want onder de douche kun je wrijven maar blijft het zitten!

De swatches

 

Van onder naar boven: Firestarter, Rose & Shine, Blue Iris, Shadow

Dit is misschien wel het interessantste van het hele artikel: de swatches! Ik heb swatches van de volgende kleuren voor jullie: Blue Iris, Rose & Shine, Shadow en Firestarter. Het zijn vier heel uiteenlopende kleuren en dat is supertof. Wel merk ik dat bij mij de blauwe en de grijze kleur niet zo mooi dekken als rood en roze. Ze zijn een beetje streperig en doorzichtig. Het is het mooiste als je er een lippotlood onder gebruikt of twee laagjes hiervan aanbrengt.

De lipsticks zitten erg fijn en zacht en als je ze langer draagt, gaan ze mooi van je lippen af. Ze vervagen zonder dat ze zo lelijk afbrokkelen.

De producten van Rimmel Londen vind je bij Kruidvat, Trekpleister en Etos. De Rimmel Stay Matte Liquid Lipsticks kosten slechts €6,99.

Zou jij blauwe, grijze of zelfs zwarte lipstick dragen?

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *