REVIEW: Rimmel Magnif’eyes eye contouring palette

Rimmel is toch wel een merk waar iedereen bekend mee is en vast ooit wel eens wat van heeft geprobeerd. Een tijdje geleden kwamen ze met de “Magnif’eyes eye contouring palettes” uit en daar ga ik er een van reviewen en swatchen. Benieuwd? Kijk zeker verder.

 

Op een evenement van Rimmel kreeg ik dit magnif’eyes palette en ik was hem eigenlijk een beetje vergeten. Zo heel veel drugstore producten review ik helemaal niet. Maar het leek mij toch eens leuk om dit palette met jullie te delen. Het is makkelijk te verkrijgen, niet duur en heel neutraal. Normaal houd ik zelf niet zo van nudes maar omdat het toch erg populair blijft, review en swatch ik hem voor jullie. Is dit een product wat weer achterin de kast gaat of ga ik hem vaker gebruiken?

 

De verpakking

Het product zit in een simpel, zwart glanzend doosje. De naam staat op de voorkant en er zit een stukje doorzichtig plastic in zodat je de kleuren kan zien. Op de achterkant vind je de gebruikelijke info maar ook wat tips om het magnif’eyes palette te gebruiken. Binnen in vind je een sponsapplicator (die gaan vaak rechtstreeks bij het vuilnis hier) en ook een spiegeltje. Top! Dat is wel heel handig! En natuurlijk vind je de oogschaduw.

 

Het product

In dit palette zitten 8 kleuren van licht naar donker. Je kan het palette in 2 varianten aanschaffen: 001 Keep calm & wear gold of 002 London Nudes calling. Er is een mooie afwisseling tussen matte kleuren en kleuren met een shimmer. Je hebt lichte kleuren met een shimmer en donkere, dus dat is fijn. Je kan je look volledig matte maken maar ook volledig met shimmer.

 

De swatches

Oke guys, prepare. I’m so sorry Rimmel maar what the fudge hebben jullie gedaan? Of vooral, wat niet. Jeetje. De eerste kleur is totaal niet te zien, maar dit is niet meteen een ramp want je kan hem als transition shade gebruiken. Dan de tweede kleur, ook niks. Het pigment is zo waardeloos!

Als ik met mijn vingers door de pan ga, dan gaat het wel, maar het komt gewoon niet tot zijn recht op mijn huid. Ik snap er niks van en vind het zonde want het had zo’n leuk budgetpalette kunnen zijn. Ook is het heel poederig en zitten op dit moment mijn dekens onder de oogschaduw. Super balen.

Pff, wat een baalproduct zegt! Ik had oprecht gehoopt dat dit een leuk budgetproof palette zou zijn. Ik snap dat niet iedereen geld heeft om dure palettes te kopen en zo’n €12,- was een mooie middenmoot geweest. Maar voor die €12,- kun je beter chocola kopen om te huilen over de kwaliteit van dit palette.

 

Dit palette is te koop bij alle winkels waar Rimmel wordt verkocht zoals bijvoorbeeld Kruidvat. Je betaalt er €12,49 voor. Houdt de folders in de gaten, want Rimmel heeft vaak leuke acties!

Koop jij vaak drugstore make-up?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *