Als ik in de Primark loop, dan wil ik altijd even kijken bij de make-up afdeling. Wat voor speciale producten hebben ze liggen voor welke mooie prijs? In mijn ooghoek zag ik een glimmende roze verpakking. Ik draaide me om en zag deze mascara liggen. Hij sprak me direct aan en daarom besloot ik om deze mee te nemen. Vandaag is het moment dat ik mijn bevindingen over deze mascara met jullie deel. Enjoy!

Het borsteltje

Toen ik voor het eerst de flacon opende was ik erg verbaasd over hoe het borsteltje er uit zag. Ik had namelijk verwacht dat het een redelijk klassiek borsteltje zou zijn. Dit was echter niet het geval zoals je kunt zien. Het borsteltje heeft twee verschillende kanten. Een kant met lange rubberen haartjes en een andere kant met korte haartjes. Hij ziet er mega fijn uit en ik was meteen enthusiast om ‘m te gaan gebruiken.

Zonder mascara

Dit zijn mijn wimpers voordat ik enig wimper product heb aangebracht. Ik heb een eyeliner aangebracht zodat ik goed kan zien wat het effect is zelfs wanneer ik eyeliner draag. Het gebeurt mij namelijk vaak dat ik een mascara enorm fijn vind, maar dat deze bijna verdwijnt als ik een eyeliner draag. Ik heb niet extreem lange wimpers van mijzelf en ik krul ze meestal extra bij met een wimperkruller.

Met mascara

Kijk het verschil! Mijn wimpers lijken een stuk langer dan dat ze eigenlijk zijn. Het borsteltje werkt perfect. Ik gebruik de langere kant voor mijn bovenste wimpers en mijn kortere kant voor mijn onderste wimpers. Het enige wat soms kan gebeuren is dat er een een beetje te veel mascara uit de flacon mee komt. Dit blijft vooral aan het uiteinde zitten en is gelukkig makkelijk af te vegen, terug de flacon in. Verder zit er een goed aantal mascara aan het borsteltje.

Conclusie

Deze mascara is mijn nieuwe holy grail. Ik ben elke keer na het aanbrengen weer verbaasd over hoe de mascara er uit ziet op mijn wimpers. En dat voor zo weinig geld! De mascara is mooi zwart en blijft de hele dag mooi zitten. In tegenstelling tot mijn vorige mascara vind ik deze niet terug onder mijn oog aan het einde van de dag. Deze mascara is, voor mij, zeker het herkopen waard. 

PS… Lash Contour €3,-

Dit was mijn review, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. 

Wat is jouw favoriete mascara op dit moment?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Meer van mij? Ik heb zelf een fotografieblog.

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Yvonne

Hi, ik ben Yvonne en een keer in de maand schrijf ik hier over budget beauty! Naast beauty zijn fotografie en ontwerpen een grote passie van mij.

3 Reacties

 1. 10 maart 2018 / 21:28

  Deze mascara lijkt me heel fijn, ga het zeker proberen! X

 2. VWillemse
  26 februari 2018 / 12:41

  Oh dit ziet er zeker goed uit.
  Wat een duidelijke foto’s ook.
  Zelf gebruik ik eigenlijk altijd mascara van L’oreal of Pupa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.