Review: Ofra x NikkieTutorials Collection

Ben jij benieuwt naar Nikkie’s nieuwste collab met Ofra? Dat was ik ook, maar gelukkig was Boozyshop mijn saviour en stuurde mij de gehele collectie toe! Ik ben natuurlijk meteen gaan swatchen en testen. Wil je graag weten hoe de collectie mij bevalt?  Lees dan snel verder!

Ofra x NikkieTutorials Collection

De Ofra X Nikkietutorials Collection is een prachtige limited edition collectie van Ofra Cosmetics in samenwerking met -the queen herself- NikkieTutorials. De set bestaat uit drie Long Lasting Liquid Lipstick, Ofra’s bekende formule. En een universele highlighter (wheel) die goede pigmentatie bevat en natuurlijk is deze hele collectie ontwikkeld door Nikkie zelf.

Everglow

Everglow Highlighter is een 3-in-1 highlighter. Compleet met een frosty white tint, een neutrale shimmer tint en een sunkissed koperen tint. Mix ze alle 3 door elkaar voor een “lit from within healthy glow”.

Zelf kan ik uiteraard de lichtste kleur dragen. Eventueel kan ik de middelste kleur gebruiken wanneer ik deze mix met de lichste kleur. De donkerste tint is natuurlijk te donker voor mij, maar kan eventueel gebruikt worden als eyeshadow. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik de donkerste kleur niet geheel geschikt vind voor de donkere huid. Naar mijn mening is die echt te rood-oranje van tint. Maar wanneer gemixt met alle andere – of alleen de middelste kleur- is deze ook zeker te gebruiken op een donkere huid.

De pigmentatie van de highlighter is zéker aanwezig, en de textuur is vrij buttery en brengt makkelijk aan. Wel moet ik zeggen dat de highlighter niet netjes afgewerkt is. Zoals je op de foto ziet, zijn de randjes wat slordig en brokkelen er stukjes af. Uiteraard beïnvloed dit niet de performance van de highlighter.

Long Lasting Liquid Lipsticks

En zoals ik al zei, bevat de bundle ook drie liquid lippies met Ofra’s bekende formule (I love). Van links naar rechts zijn de kleuren: Spell, Coven en Nude Potion.

Over de formule valt niets slechts te zeggen. Ik ben echt fan van Ofra’s lippies. De textuur is vrij moussig/creamy, niet drogend maar blijft toch lang zitten. Ze brengen dan ook erg makkelijk aan, en zijn goed gepigmenteerd. Ik ga zo meteen nog er verder op in, per kleur.

 

Tijd voor swatches

Long lasting Liquid Lipsticks van links naar rechts: Coven, Nude Potion en Spell.

Everglow van links naar rechts: licht, medium, bronze en alle kleuren gemixt.

 

Coven

Long Lasting Liquid Lipstick in de kleur Coven is een neutrale metallic bruine kleur. Voor mij brengt deze kleur in één keer egaal aan en is makkelijk om mee te werken! Ik had niet verwacht dat ik deze kleur zó mooi zou vinden!

 

Nude Potion

Long Lasting Liquid Lipstick in de kleur Nude Potion is een lichte neutrale nude-roze kleur. Deze kleur separeerde een beetje in de verpakking, maar dat gebeurt vaak bij liquid lipsticks. Hoe dan ook, deze kleur had twee laagjes nodig om helemaal egaal te zijn op mijn lippen. Voor mij geen probleem, want de formule is makkelijk om mee te werken en is builable. En de kleur? I’M LIVING FOR IT!

Deze kleur is écht te licht vanaf medium-tan huidskleuren. Wel kun je deze dragen in combinatie met een lipliner.

 

Spell

Long Lasting Liquid Lipstick in de kleur Spell is een neon koraal kleur met een lichte roze shift. Deze kleur is wat streaky en heeft ook echt wat liefde nodig tijdens het aanbrengen. Spell is erg mooi op foto, maar in het dagelijks leven zou ik dit niet dragen. Spell is daarom ook mijn minst favoriete kleur uit deze collab. Wel denk ik dat deze kleur erg mooi kan zijn als ombré lip.

 

 

Verkoopinfo

Persoonlijk vind ik dat deze set echt meer gericht is op fair tot de medium-tan huid. Logisch, want Nikkie is natuurlijk net zo melkwit als mening Nederlander. Ik denk dat -helaas, deze set niet erg fijn is voor mensen met een donker tot zelfs deep dark skin tone is.

De Ofra x NikkieTutorials collection is natuurlijk te verkrijgen bij Ofra Cosmetics, maar wanneer je in Nederland (of Europa) woont. Kun je de bundle beter bij Boozyshop halen – shop hier. Zo ontwijk je namelijk verzend- en invoerkosten, en lange verzendtijden.

 

 

Wat vind jij van de Ofra x NikkieTutorials collection?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

1 Reactie

  1. 29 april 2017 / 21:26

    Wauw ik vind dat alle drie de lipkleurtjes je prachtig staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *