REVIEW: NYX Wonder Stick

It’s all about contour & highlight these days. Daarom is de Wonder Stick van NYX je best friend. Een duo cream stick, met aan de ene kant een cream contour en aan de andere kant een cream highlighter. Ik test de Wonder Stick en in deze review laat ik je alles zien. Enjoy!

Verpakking

Dit is hem dan, de Wonder Stick van NYX. Een pretty simple verpakking, maar dat vind ik geen probleem. Aan beiden kanten dus een lipstick achtig systeem met aan de ene kant contour en aan de andere kant highlighter. Beiden afgesloten met een dop, zo kun je het dus niet beschadigen. Het is geen bijzondere verpakking, niet ontzettend aantrekkelijk. Wel praktisch!

Wonder Stick

Dit is de highlighter kant van de Wonder Stick. Zoals je kunt zien een beetje in de vorm van een lipstick. Zo kun je de highlighter heel gericht op het gezicht plaatsen. Zo in de verpakking lijkt het me een mooie highlighter. Wel een meer subtiele highlighter denk ik, moet je van houden. Vind ik persoonlijk wel mooi van time to time.

En hier hebben we de contour kant van de Wonder Stick. Deze is wat bolliger dan de highlighter kant, prima om wat goede lijnen aan te brengen in het gezicht. Wel ben ik bang dat de kleur te donker en te warm voor me zal zijn. We gaan het zien, ik ben onwijs benieuwd!

NYX over de Wonder Stick

“Perfectioneer uw look met de Wonder Stick van NYX Professional Makeup. De Wonder Stick heeft een crèmige finish en dient als concealer, highlighter en contour stick. Verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties voor elke huidskleur.”

De Wonder Stick geeft mijn look zeker extra dimensie, perfectioneren zou ik het alleen niet noemen. Daar heb ik toch echt meer voor nodig dan wat contouren en highlighten. De creamy finish is absoluut aanwezig. Prima mee te werken en laat zich makkelijk blenden. Als concealer zou ik het niet gebruiken..

Swatches

Hier de swatches van de kleuren uit de Wonder Stick. Ik wil er even bij zeggen dat ik de kleur Universal heb, maar er zijn dus nog meer kleuren. De highlighter is prima, niet heel bijzonder. Niet echt een blinding glow ook. Zoals ik al had verwacht is de contour kleur te donker en te warm voor mijn bleke huid. We gaan zien hoe het uit pakt op mijn gezicht!

On my face

Hier een overzichtje van hoe het er allemaal op mijn gezicht uitziet. Op het meest linkse plaatje heb ik enkel foundation en concealer op mijn gezicht (nog geen poeder!). De foto rechts daarvan laat zien waar ik de contour en highlighter kleur heb aangebracht met de Wonder Stick, nog niet geblend. De foto daarnaast laat zien dat ik het heb geblend met mijn spons. En de meest rechter foto laat zien dat ik het heb afgepoederd en het heb aangezet met poeder contour en poeder highlighter. Daarnaast heb ik ook blush aan de look toegevoegd.

Persoonlijk vind ik de contour kleur echt te donker en te warm. Wellicht dat een andere kleur Wonder Stick (de kleur light wellicht) beter zal passen bij mijn bleke huid. De highlighter komt niet zo goed naar voren als ik had gehoopt, maar houd je van een subtiele glow, dan is dit iets voor jou! Ik ben zeker geïnteresseerd in het proberen van een lichtere kleur, omdat ik de formule wel heel prettig vind. Wellicht in de toekomst!

Conclusie

Kortom; De formule werkt erg fijn. Brengt makkelijk aan en laat zich goed blenden. De Wonder Stick is in meerdere kleuren verkrijgbaar, zo zit er voor iedereen iets tussen. De highlighter is niet wat ik had gehoopt, maar is top als je een subtiele glow zoekt. De contour kleur is prima, alleen te donker en te warm voor mijn bleke huid. Gelukkig kan ik het aardig corrigeren met mijn loose powder en contour powder. Ben je op zoek naar een makkelijke oplossing om je gezicht meer definitie te geven? Dan is de Wonder Stick van NYX zeker iets voor jou!

Prijs/verkrijgbaarheid

De Wonder Stick van NYX bestaat in 6 verschillende kleur. Hij kost €12,60 en is te koop in de NYX Store of bij Douglas.

 

Enorm bedankt voor het lezen van deze review. Ik hoop dat je het leuk vond en er iets aan hebt gehad. Tot de volgende keer!

Q: Heb jij de Wonder Stick al geprobeerd?

Meer van mij zien? Ik heb zelf ook een beauty blog!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Daphne

Hi! Ik ben Daphne en ik ben een van de gastbloggers hier. Ik post elke donderdag een artikel over budget beauty. Zelf ben ik verslaafd aan make-up, ik kan er nooit genoeg van krijgen!

Deel deze post:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *