REVIEW: NYX Matte Lipsticks

Zoals je weet ben ik dol op lipsticks, met name matte lipsticks. Ik test daarom vandaag twee matte lipsticks van NYX. Een mooie paarse en rode kleur. Enjoy!

Verpakking

Dit zijn de matte lipsticks van NYX die ik vandaag aan een test ga onderwerpen. Ik heb twee kleuren, Aria en Bloody Mary. De verpakkingen zijn lekker simpel. Leuk detail is het doorzichtige middenstuk, waardoor je toch snel kunt zien welke je in je handen hebt. Mocht er alleen lipstick tegenaan komen, kun je dit alleen echt heel moeilijk weghalen.. Verder op de bovenkant een sticker met het kleurnummer en onderop de kleurnaam. Ik ben niet blown away door de verpakking, maar het stelt ook niet teleur. Prima verpakkingen!

NYX over de matte lipsticks

De hydraterende en crème textuur van de NYX Professional Makeup Matte Lipstick geeft een zijdezachte en matte finish. Perfect voor overdag en wanneer intensiever aangebracht ook ideaal voor een avondlook.

De matte lipsticks van NYX hebben zeker een crème textuur en zullen dus ook niet uitdrogend aanvoelen op de lippen. Zeker een pluspunt. Niets irritanter dan een matte lipstick die je lippen super droog aan laat voelen. Hydraterend zou ik de lipsticks niet per se noemen. Matte zijn de lipsticks op zich wel, maar lang niet zo matte als een liquid lipstick. Eerder een beetje semi-matte.

Aria

Hier een beter beeld van de kleur Aria. Een mooie, felle paarse kleur. Ik ben heel erg benieuwd hoe deze op de lippen zal zijn. Het is namelijk niet een kleur die ik zelf meteen uit zou kiezen of die ik elke dag zou dragen. Let’s see!

Bloody Mary

En hier de kleur Bloody Mary, een classic rode kleur die toch ook best wel bright is. Wederom ben ik heel benieuwd hoe deze op de lippen gaat zijn. Rood is ook niet een kleur die ik elke dag draag. Wel regelmatiger dan paars.. Let’s find out!

Swatches

Hier de swatches van Aria en Bloody Mary op mijn arm. Links Aria en rechts Bloody Mary. Best wel goed gepigmenteerd, ik ben onder de indruk. Ik voelde meteen dat de lipsticks gemakkelijk over mijn arm gleden. Creamy zijn ze zeker. Ik ben echt onwijs benieuwd hoe ze op de lippen zullen zijn.

Dit is hoe de kleur Aria van NYX op mijn lippen eruit ziet. Ik vind het echt niet verkeerd. Wel moest ik echt moeite doen om het egaal op mijn lippen te krijgen. Gebruik van een lipkwastje of lipliner is zeker een must! Gepigmenteerd is de kleur zeker, ik weet alleen niet of ik snel naar deze kleur zou grijpen. Het is niet helemaal mijn ding. Mocht je op zoek zijn naar een toffe, felle kleur dan is dit zeker iets voor jou!

Hier de kleur Bloody Mary van NYX aangebracht op mijn lippen. Ook bij deze kleur had ik wat moeite de kleur egaal aan te brengen. Wederom is het een must om een lipliner of lipkwastje te gebruiken. No big deal, maar wel zeker iets om rekening mee te houden! Verder vind ik het een mooie rode kleur, die ik bij feestjes in de zomer zeker op zou doen. Ik ben iets meer fan van deze kleur als van de paarse. Dit is iets meer mijn ding.

Conclusie

Even alles op een rijtje zetten. De verpakking heeft me niet weg geblazen, maar ook niet teleurgesteld. Een prima verpakking. Zeker gezien de prijs die je ervoor neerlegt. De twee kleuren die ik vandaag laat zien zijn wel twee ietwat lastige kleuren. Rood en paars, allebei best wel bright. Daarom is de applicatie wat lastiger, het kan snel een beetje streaky overkomen. Dit valt te voorkomen met een lipliner en/of door het aanbrengen met een lip kwastje. No big deal, wel iets om rekening mee te houden. Ze blijven een aantal uur zitten, wel even bijwerken na drinken/eten. Ik ben tevreden, wel heel benieuwd geworden naar de andere kleuren. Ik ben oprecht nieuwsgierig hoe het zal bevallen als het meer nude kleuren zijn in deze formule. Misschien iets voor in de toekomst!

Prijs/Verkrijgbaarheid

De NYX Matte Lipsticks zijn te koop bij Douglas en de NYX stores in Amsterdam en Rotterdam. Ze kosten €8,35 per stuk.

 

Dit was mijn review. Ik vond het leuk om nieuwe lipsticks te proberen. Hopelijk heb ik je kunnen helpen met deze review. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Heb jij deze lipsticks van NYX al eens geprobeerd?

Meer van mij zien? Ik heb zelf ook een beautyblog!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!

Volg:
Daphne

Hi! Ik ben Daphne en ik ben een van de gastbloggers hier. Ik post elke donderdag een artikel over budget beauty. Zelf ben ik verslaafd aan make-up, ik kan er nooit genoeg van krijgen!

Deel deze post:

2 Reacties

  1. 13 juli 2017 / 14:27

    Wauw….
    Dit zijn prachtige kleuren lipstick die eruit springen ;-)

  2. 13 juli 2017 / 14:27

    Wauw….
    Dit zijn prachtige kleuren lipstick die eruit springen ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *