REVIEW: Marc Inbane The Original Natural Tanning Spray

CHRISTMAS IS COMING! En natuurlijk willen we er allemaal op zijn/haar best uitzien. Nieuwe outfit, je haar net iet iets specialer dan anders, je make up is FLAWLESS maar je benen zijn zo wit als melk! Haha! We weten ondertussen dat de zomer voorbij is en je die mooie teint niet voor altijd kan behouden, helaas. Maar daarvoor bestaan wel verschillende oplossingen. Ik testte Marc Inbane The Original Natural Tanning Spray, maar wat vond ik ervan? Neem snel een kijkje!

The original luxury natural tanning spray for him and her _Marc Inbane

Zoals ik al in een vorig artikel heb gezegd, mijn huid is een ramp als het op bruinen of tanning aankomt. Ik smeer zomer en winter zonnecrème. Dus een goede zelf bruiner is een must als ik toch een kleurtje wil! Ik heb ondertussen al zoveel tanning crèmes en tanning sprays getest dat mijn kast er bomvol van staat. Er is altijd wel iets wat niet goed zit. Crèmes die stinken, sprays die niet egaal dekken, of de kleur die na een paar uur begint af te brokkelen? What! Maar uiteindelijk vond ik wel een goede die aan mijn verwachtingen “voldeed” maar natuurlijk nog niet perfect was. Dus zoals ik al zei, ik ben pale AF! Ik testte deze tanning spray natuurlijk eerst op mijn benen aangezien het toch winter is en ik altijd een lange broek aandoe hahaha! Ik moet zeggen dat ik wel enorm verrast was. De Marc Inbane tanning spray zorgt voor een egale dekking en wordt echt mooier dag na dag.

Even over de verpakking waar ik zo zot van ben. Hoe fancy is dit! Mijn eerste kerstcadeautje en het viel meteen in de smaak met de verpakking alleen al. Ik ga ze zeker bijhouden, zo kan ik de tanning spray altijd mooi en netjes opbergen. Plus! het staat ook gewoon mooi op je beauty tafel!

De verrassing kwam pas toen ik de doos open deed. Een powder brush? Ideaal voor het gezicht, voeten en handen. Persoonlijk vond ik dit ook super handig voor bv de kleur in de plooien van mijn knieën egaler te maken. Dat ik daar niet eerder aan dacht! Nu heb ik het nog niet aangedurfd om de tanning spray in mijn gezicht te gebruiken maar op mijn armen, vooral mijn vingers was het wel een succes! Op de website van Marc Inbane staan ook een paar tips&tricks die je laten zien hoe je een egale teint kan bekrijgen in je gezicht met gebruik van de powder brush. Wat een bonus is want ik denk dat vele onder ons hun soms wel een vergissen haha! Zo staat er dat je de tanning spray meteen in je gezicht kan sprayen en achteraf met de powder brush gaat “inblenden” voor een egaal en streepvrij resultaat. Of je kan voor de onzekere mensen, zoals ik, de tanning spray op de powder brush sprayen en zoals foundation op je gezicht aanbrengen. Er staat natuurlijk bij dat je snel moet werken aangezien de tanning spray snel droogt en dat wel binnen de 10 seconden. En geloof me dat is snel. Haha oops!

Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd naar het resultaat maar ik wil toch nog even vertellen dat de Marc Inbane tanning spray parabenen vrij is en natuurlijke ingrediënten bevat zoals Aloë Vera en Ginkgo Biloba. Een extra verzorging voor je huid dus! 200ml is genoeg voor 60 applicaties voor je gezicht, nek en decolleté. Een mooie teint het hele jaar door. En dat is wat wij willen bij de feestdagen toch!?

De teint blijft tot 5 dagen en ik vind persoonlijk dat na dag 2 de kleur egaler en nog mooier uit komt. Het is veel natuurlijker maar dat is misschien omdat ik echt van geen kleur kom, hahaha. Ik ben enorm verliefd op dit product en ik ga het ook zeker gebruiken tijdens de feestdagen. Super gemakkelijk en snel om aan te brengen, ruikt goed en voelt gewoonweg zalig aan.

Neem zeker eens een kijkje op de website, instagram en facebook pagina van Marc Inbane. Op de website staat ook het hele assortiment van the original tanning sprays tot limited editions en prachtige kaarsen waar ik smoorverliefd op ben!

Wat is jou favoriete tanning spray of crème?

Ik ben benieuwd wat de feestdagen nog allemaal van moois met zich gaat meebrengen! Tot volgende week.

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *