REVIEW: Make-up Studio Misty Romance

Dat de winter er aan komt, kunnen we helaas niet meer ontkennen. De fleurige lipsticks kunnen weer de kast in en de warme chocolademelk staat weer op tafel. Make-up Studio komt met een nieuwe limited edition voor dit najaar: Misty Romance. In dit artikel een review. Benieuwd? Dan zou ik zeker even verder lezen.

De zomer vind ik heerlijk, ik kan de zomer steeds meer waarderen de laatste tijd. Maar ook de winter vind ik fijn. Lekker knus op de bank met een deken omdat anders je tenen afsterven van de kou. Heerlijke dikke pakken sneeuw waar je met je auto door heen moet glijden om eens bij de supermarkt te kunnen komen. Dan vergeet ik nog de gekleurde bladeren die van de bomen vallen, midden op het spoor en ja. Maak het dan zelf maar af. Het najaar is mooi hoor, begrijp me niet verkeerd, maar soms is het ook wel een beetje een trieste periode met al die regen en viezigheid. Gelukkig komen er wel altijd veel nieuwe make-up collecties uit want EINDELIJK smelt je make-up niet meer af door die dampende hitte. We kunnen weer volledig glam gaan! Make-Up Studio komt voor dit najaar met en prachtige neutrale collectie genaamd Misty Romance. Ik ga jullie foto’s en een look laten zien.

De collectie

Geef jezelf dit najaar over aan dromerige melancholie! Make-up Studio belicht de romantische charme van de donkere dagen en vertaalt deze naar een nieuwe bijzondere make-up collectie. Denk aan misty, smokey en nude tinten en een ultra reflecterende highlighter. Tover jezelf om in een sierlijke nimf en laat de nevelige schaduw verdwijnen! – Make-up Studio

Yas girl. I’m slowly starting to feel it. Het is duidelijk wat Make-up Studio wil bereiken met deze collectie. Soft en smokey. Precies wat ik wel bij de winter vind passen. Niet te heftig maar wel fris en aanwezig. Ik vind het gewaagd dat ze een nude collectie uit durven te brengen, want zeg nou zelf, die zijn er al best veel geweest. In de collectie vind je een oogschaduw trio, een lipstick, kohl eyeliner, een highlighter en een nagellak. Vandaag laat ik alles zien behalve de nagellak want ik heb kunstnagels dus dan is nagellak niet handig om te testen.

De verpakking

Zoals we gewend zijn van Make-Up Studio is de verpakking strak, mat zwart. Ook is het logo aanwezig en kun je allerlei informatie terugvinden op de verpakking. Wat ik toch wel het pronkstuk uit deze collectie vind, is de highlighter. Door de zwarte verpakking en het heldere doorkijkje kun je het product goed zien. Over de verpakking heb ik verder niet zo veel te zeggen. Prima, doeltreffend. Niet dat het gelijk je aandacht trekt maar ook niet goedkoop of slordig.

De producten

In deze collectie kun je dus allerlei verschillende producten vinden. Je kan er bijna je hele gezicht mee opmaken. Zelf werk ik altijd nog met foundation, bronzer en blush, maar met wat oogschaduw en een highlighter kun je ook prima de dag doorkomen.

Eyeshadow wet & dry trio in Praise of Shadows – €15,90

Een klein doosje met drie bruine tinten. Top! Zo praktisch kan het dus zijn. De kleuren zijn allemaal mat, van licht naar donker. Het is alleen voor mij niet genoeg om een volledige look mee te maken. De lichtste kleur kun je makkelijk mee blenden maar dan houd je nog maar 2 kleuren over. Het kan wel, maar ik vind het net iets te weinig. Het is een ideaal trio als je houdt van simpel en niet te ingewikkeld want met dit setje kan ik mij niet voorstellen dat je de mist in gaat.

Creamy Kohl Pencil White – €12,90

Laten we dan verder gaan met dit product want hoe hip was het niet om een wit oogpotlood te hebben? Ik wist nog wel dat dit een enorme hype was op een gegeven moment. Volgens mij is het een beetje afgezwakt maar het is nog steeds een handig product. Wat doet het dan precies? Nou als je het aanbrengt op je waterlijn dan lijken je ogen veel meer open dan wanneer je bijvoorbeeld bruin of zwart gebruikt. Het is ook heel tof om als gewone eyeliner te gebruiken, juist omdat mensen vaak zwart pakken. Het geeft een apart effect om een witte liner te gebruiken. Het potlood is een beetje aan de harde kant en moet je wat meer opbouwen, vooral op je ooglid. Verder een prima product, heel handig om te hebben.

Lumière Highlighting Powder in Mystic Desert – €24,90

Yas baby girl. Ook in de winter kun je glowen! Highlighter is voor mij toch wel de uitvinding van de eeuw geweest. Ik hoor van mijn moeder dan ook altijd dat ze ‘dat glansje’ altijd zo mooi vind. En dat glansje heb je van jezelf, of je tovert hem gewoon uit een potje. Deze highlighter lijkt gebakken door de kleurverschillen die er in zitten. Het is een super mooie gouden glow. Wel moet je oppassen want hij kan vrij snel net iets te donker worden als je net als ik, zo wit bent als sneeuw. Hij is dan wel mooi, maar niet echt natuurlijk meer. Als je iets getinter bent, kan dit echt je perfecte highlighter zijn.

Matte Lipstick in Delicate Nude – €16,90

Een fijne nude lipstick is nooit weg. Ook al zijn er al heel veel van, toch zijn ze allemaal weer anders. En ik zal je zeggen, in de hele liquid lipstick hype, is een vaste lipstick wel weer even verfrissend. Vooral deze. Man ik zal eerst beginnen bij de geur. Want die is LEKKER. Ik weet niet precies waar het naar ruikt maar het ruikt heel fijn. De lipstick is lekker zacht en romig en een lieve roze nude tunt. Doordat hij zo zacht is, blijft hij natuurlijk minder lang zitten dan een vloeibare variant. Maar ook dat vind ik geen probleem.

The Final Look

Ik draag hier alle producten. Voor wenkbrauwen, foundation, contour en blush heb ik andere producten gebruikt.

Voor dit artikel heb ik besloten om geen aparte swatches te maken omdat het anders echt gruwelijk lang wordt. Ik denk dat het het leukste is om deze producten gewoon in actie te zien en dan wel op mijn gezicht. Ik heb voor jullie een look gemaakt met de bovenstaande producten en aangevuld met wat andere dingen zoals foundation, mascara enzovoorts.

 

De producten van Make-Up Studio zijn te koop bij hun winkels in Amsterdam, Eindhoven en Den Haag. Ook kun je online bestellen in hun webshop en in sommige filialen van Pour Vous vind je ook deze producten. Ze zijn al sinds 15 september te koop dus sla je slag!

Wat is jouw favoriete seizoen?

 

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

2 Reacties

  1. 12 oktober 2017 / 12:16

    Mooie producten! Make-up Studio heeft fijne producten!

  2. 5 oktober 2017 / 21:12

    Wat een mooie look heb je ermee gemaakt :D x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *