Review: Lashlifting

Ik liet vorige week voor de eerste keer een Lashlifting doen en aangezien ik heel gevoelige ogen heb en mijn wimpers heilig zijn voor mij was dit een beetje scary. Benieuwd wat ik er van vond? Lees snel verder!

I love fake eyelashes! Maar ik ben een ramp in het aanbrengen hiervan. De ene dag lukt het en de andere dag dan weer niet. Of het ene oog is beautifully perfect en het andere oog wil op pensioen! AAAAH! Ik heb van nature langere en fijne wimpers dus een lashlifting was bij deze een goed plan. Ik was een beetje zenuwachtig omdat ik heel gevoelige ogen heb maar dit was wel de moeite waard vond ik. En dit liet ik doen bij een heel lieve dame bij mij in de buurt Lashlifting Heppen.

Ik zag bij een vriendin dat het een heel mooi effect had en was dus benieuwd of dit bij mij ook zo mooi ging zijn. Zij heeft vollere wimpers dan ik dus het resultaat was heel anders bij mij dan bij haar. Maar wel heel mooi! Die wimperkruller kan ik nu wel aan de kant leggen.

Ik nam een voor en na foto zodat ik het verschil duidelijk kon zien. Zoals je kan zien heb ik heel lichte wimpers en zonder mascara zie ik er heel moe uit. Ik heb ook een kleuring erbij laten doen zo geeft de lashlifting me een open en wakkere blik. De sessie duurt ongeveer een uur en bestaat onder verschillende stappen.

Eerst worden al de mascara resten verwijderd. Daarna wordt er een siliconen pad op het ooglid geplaatst en wimper per wimper op de pad gekleefd met een permanent lotion. Na 20 minuten wachten wordt er een aanvullende lotion aangebracht en wachten we weer 20 minuten. Hierna wordt er nog een verzorging aangebracht en zoals bij mij de kleuring. Na 5 minuten werden de lotion- en verf resten eraf gehaald en maakte ze wimper per wimper los van de pad. Ze raadde me aan geen oliën of warm water op mijn ogen te doen meteen na de sessie maar in de ochtend mocht ik mijn ogen wel wassen. In de ochtend ging het resultaat nog beter zijn en inderdaad, de blik die ze me beloofde werd realiteit.

Resultaat

De krul blijft 4-6 weken en is niet schadelijk. Als je rechte en dikkere wimpers hebt gaat het resultaat nog veel mooier zijn. Try this out! Nu kan ik zonder mascara rondlopen als ik wil maar met een extra laagje is het nog mooier en voller. Mijn wimpers lijken nu meer verspreid. Kortom, ik ben er verliefd op! Dit is week 2 nu en mijn wimpers zijn nog steeds heel mooi.

Ik kan niet benadrukken hoe blij ik ben met dit resultaat. Kan ik nog zonder? We’ll see…

Jij al eens een lashlifting laten doen?

Ik vond het alvast een leuke ervaring. Tot volgende week!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *