Review: Juvia’s Place Masquerade Palette

Juvia’s Place is hip. Steeds vaker zie je dit merk voorbij komen. Met geweldige combinatie’s en een bijna perfecte pigmentatie, kan dat toch ook niet anders? Samen met Kim bestelde ik bij dit groeiende merk. Benieuwd naar het Juvia’s Place Masquerade Palette en de swatches? Kijk dan verder!

Zoals Kim ook al zei, van oogschaduw paletten kun je nooit genoeg hebben. Ik was al een tijdje opzoek naar het perfecte palette. Jullie hebben mij regelmatig horen haten op de saaie paletten. Nude dit, nude dat, alles zo neutraal en zo kaal. Toen Kim vroeg of ik mee wilde bestellen bij Juvia’s Place, werd ik gelijk verliefd op het Masquerade Palette. Het is een perfecte combinatie tussen felle kleuren en nudes. Ik móest hem hebben, dat was zeker. Ik, en Kim, waren dan ook super excited toen het pakket binnenkwam en we het Juvia’s Place Masquerade Palette in zijn volle glorie konden aanschouwen.

Over het merk zelf ga ik niet zo veel meer vertellen, dat heeft Kim namelijk hier al gedaan. Ik wil jullie vooral graag foto’s laten zien en natuurlijk swatches!

Masquerade Mini Palette

Ja, dit is een mini variant. Ik vind het echt een normaal formaat palette maar Juvia’s denkt groots. De pans in dit palette zijn vergelijkbaar met die van andere merken. De grote variant van dit palette heeft dus pans die denk ik wel 2x zo groot zijn. Echt absurd, maar wel super vet.

Het palette is dus gedeeltelijk felgekleurd maar ook deels neutraal. En de felle kleuren zijn tof! Ik ben sowieso fan van blauw en paars, ook al zijn dit niet altijd de makkelijkste kleuren om mee te werken. Dit is echt een palette naar mijn hart.

Swatches

Zoals je in het artikel van Kim hebt kunnen lezen, waren haar kleuren super gepigmenteerd! Ik ga je alvast verklappen, dat dat bij mij ook zo is. Alleen de matte kleuren zijn wat minder, maar nog steeds gewoon goed. In dit palette zitten eigenlijk 3 finishes. Er zijn metallic kleuren, matte kleuren en matte kleuren met een glitter. Cairo en Bori zijn matte kleuren met her en der wat glitters erin, een mooie mix van de andere twee finishes.

De swatches heb ik steeds gemaakt van links naar rechts, per rij. Ook heb ik er voor gezorgd dat de kleuren wat dekkender zijn. Ik heb dus niet, zoals Kim, één veeg gemaakt. Maar ik heb ook niet extreem hoeven opbouwen!

Aren’t they pretty? Zoals je kunt zien zijn de matte kleuren wat minder gepigmenteerd, ze voelen ook wat stroever aan tegenover de andere kleuren die echt heel fijn en zacht zijn. Mijn favoriete kleuren zijn de blauwe en paarse tinten, de highlight kleur in het midden en de 2e kleur van links, Casablanca.

Eindoordeel

Ik ben echt een beetje verliefd geworden op Juvia’s Place en ben heel erg benieuwd naar de andere paletten. Ik hoop dat ze nog meer van dit soort toffe paletten gaan uitbrengen en dat ze ook wat meer naamsbekendheid krijgen, want dat verdienen ze.

Omgerekend heb ik voor dit palette, met verzending, douane en al die extra kosten, rond de €43,- betaald. Best wel een nette prijs vind ik. Je krijgt er 16 oogschaduws voor. Dit komt dus neer op ongeveer €2,70 per pan! Voor dit geld krijg je nergens zulke goede pans! Vergelijk het maar eens met Makeup Geek, waar je toch al zo’n €7,- voor betaald of Colourpop van zo’n €6,-. (Ik geef jullie hierbij een geweldig excuus waarom je dit palette zou moeten kopen. Gewoon, gratis en voor niks! Alsjeblieft, dankjewel ;)

Als je ondertussen je vriend, je moeder of je niet into make-up zijnde vriendinnen hebt overtuigd waarom dit echt een goede deal is, kun je het palette kopen via Juviasplace.com

Koop je liever losse pans of een heel palette?

Ohja, hadden jullie mijn nieuwe instagram account al gezien? @lipsbysharity

 

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

8 Reacties

 1. Lisette
  4 maart 2017 / 15:59

  DEM SWATCHES! Ik heb deze echt nodig.

  • Sharity
   5 maart 2017 / 13:04

   YES YOU DO! Dit palette is echt mijn holy grail op het moment <3

 2. Sija
  2 maart 2017 / 17:11

  Wat een prachtig palette! Ik zag een andere variant voorbij komen bij NikkieTutorials, die was ook al zo mooi! Zelf zou ik de kleuren niet allemaal gebruiken, maar wel geweldig om mee te spelen :)

  • Sharity
   5 maart 2017 / 13:04

   Jaa Nikkie laat inderdaad veel van Juvias zien. Ik ken het eigenlijk ook via Nikkie. Zo zonde, want het is echt een goed merk.

 3. 1 maart 2017 / 16:20

  Hele gave palette alleen zou het zelf niet gebruiken

  • Sharity
   2 maart 2017 / 15:30

   Hij is inderdaad heel gaaf! Ik ben er echt super blij mee

  • Sharity
   2 maart 2017 / 15:30

   Jaaa hij is zo mooi <3 ik ben echt een beetje verliefd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *