Herôme is gekomen met een reddende engel. Dat is tenminste wat mijn eerste gedachte was toen ik het persbericht las. De nagellakdragers onder ons kennen het vast allemaal wel: je hebt prachtig gelakte nagels, maar ze raken beschadigd of de kleur vervaagt. Met deze nieuwe nagellak top-coat beweert Herôme de kleur weer te intensiveren en kleine krasjes of beschadegingen te herstellen. Dat moest ik natuurlijk testen!

"HERÔME INTRODUCEERT
MUSTHAVE VOOR IEDEREEN DIE
NAGELLAK DRAAGT!

De looks en inhoud

De flacon ziet er netjes uit. Heel erg clean en het formaat is ook niet verkeerd. Je krijgt 10 ml/0.34 fl.oz. en dat is niet verkeerd voor nagellak. Het enige wat ik jammer vind aan de flacon is de tekst op de achterkant. Persoonlijk had ik het mooier gevonden als er een sticker onderop zat en dat de flacon verder leeg was. Hierdoor krijgt het product naar mijn mening een wat nettere look.

Binnenin zie je een stalen balletje ervoor zorgen dat de nagellak zijn kwaliteit blijft houden. Verder is het erg vloeibaar en daar word ik alleen maar blij van. Dat betekent namelijk dat je heel goed zelf kunt bepalen hoeveel nagellak je dosseert op je nagel.

Before

 

After

 

Werkt het?

Natuurlijk kan je nog geen mening vormen over het product als je het nog niet eens hebt uitgetest. Ik heb het product nu twee keer gebruikt om te kijken of het zijn beloftes waar kan maken. Hierbij wil ik wel even zeggen dat ik me er van bewust ben dat het om 'kleine' krassen gaat volgens het persbericht. Maar ik zou mijzelf niet zijn als ik kijk naar ergere beschadigingen. Ik heb (ook voor de zichtbaarheid op de foto's) daarom met pijn in mijn hart een gat in mijn nagellak gestoten.

Zoals te zien is op de bovenstaande foto's werkt het weldegelijk. Maar bij mijn schade niet optimaal. Wat ik hieruit kan concluderen is dat kleine krasjes verholpen zullen worden, maar als je grote schade aan je nagellak hebt raad ik je aan om de nagel in zijn volledigheid opnieuw te lakken. De kleur van de nagellak daarentegen is wel helderder geworden, wat ik erg mooi vind.

Conclusie

Raad ik dit product aan? Zeker wel. Ik ga deze nagellak sowieso vaker gebruiken, want het is weldegelijk een reddende engel voor mijn manicure. Ook voor wanneer je naar een feestje gaat en je nagellak wat dof is kan deze lak doen lijken alsof je net bij de salon vandaan bent gekomen. Daarnaast is het niet heel erg prijzig voor wat je krijgt.

De Colour Revival is vanaf april verkrijgbaar bij o.a. diverse Etos winkels, via Bol.com en Herome.com voor €11,75.

De nagellak die ik op heb ik óók van Herôme! Een prachtige blauwe kleur met subtiele glitter (nr. 151).

Dit was mijn review, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen.

Is dit product voor jou een oplossing?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Meer van mij? Ik heb zelf een fotografieblog.

Volg:
Yvonne

Hi, ik ben Yvonne en een keer in de maand schrijf ik hier over budget beauty! Naast beauty zijn fotografie en ontwerpen een grote passie van mij.

Find me on: Twitter | Facebook

Deel deze post:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.