Review: FOREO ESPADA

Na een zoektocht van bijna 2 jaar naar het perfecte wondermiddel voor mijn huid, die er toch slecht aan toe was, had ik het al een beetje op gegeven. Maar toen ze mij FOREO Espada voorstelde zag ik al weer wat licht aan het eind van de tunnel. Youtube stond er uiteraard al vol van dus ik was benieuwd naar het resultaat bij mij. Jij ook? Keep on reading…

De Zweedse beauty specialist FOREO kwam met een nieuw en krachtig wapen in het gevecht tegen acne. Een blue-light acnebehandeling die je volledig zelf en thuis kan doen met een mooi en leuk design geïnspireerd op de lichtzwaarden uit de populaire filmreeks Star Wars. En dat was ook mijn eerste gedacht toen ik mijn pakketje open deed, haha!

Wat is het?

ESPADA is een apparaat dat professionele lichttherapie biedt. Een klinisch bewezen “lichtzwaard” dat de oplossing kan zijn voor zoveel personen met acne. Een volledige bleu-light behandeling net zoals bij een schoonheidsinstituut of -specialist maar dan gewoon bij je thuis en dat voor een fractie van de prijs die je normaal betaald. FOREO belooft ons dat we duizenden euro’s gaan besparen met dit “zwaard”, we all like the sound of that!

“ESPADA betekent zwaard. Daarmee wordt verwezen naar de inspiratie voor het design, maar ook naar het feit dat een eind wordt gemaakt aan alle kosten en moeite van een professionele blue-light acnebehandeling. Wanneer je een sterke blue- light LED-straal met laserprecisie gebruikt, krijg je automatisch een krachtig Skywalker-gevoel. Het is een uitermate doeltreffend wapen in de strijd tegen acne voor wie een zuivere en gezond ogende huid wil, en wel nu!”_ FOREO CEO Paul Peros

Wat is een blue-light acnebehandeling?

Acne en puistjes worden veroorzaakt door bacteriën. Dankzij blue-light frequenties of lichttherapie die tot diep in de poriën doordringen kan je die hardnekkige bacteriën bestrijden. Dat zonder die vieze crémes en agressieve chemicaliën, plus het is volledig pijnloos!

Ik las hier veel enthousiaste reacties over en ik moet toegeven dat ik zelf ook heel erg schrok van het resultaat. Na de eerste keer voelde mijn huid zacht aan. De dag erna was het puistje al bijna volledig weg! Dat al na 1 blue-light behandeling. Nu wou ik hier meteen over schrijven maar wou natuurlijk eerst zien of het ook werkelijk telkens opnieuw het zelfde resultaat gaf en die verwachting werd zeker en vast ingelost.

Hoe werkt het?

We zorgen natuurlijk, voor we de ESPADA gebruiken, dat we onze huid goed reinigen met lauw water zodat het grootse deel van bacteriën van bv make up en dagcrémes verwijderd is. Dat zorgt ervoor dat de poriën komen open staan en we zo meteen kunnen bestrijden. Met een ultrakrachtig blauw LED-licht met kruisvormige laser kan je doelgericht jou probleemzones- behandelen. FOREO’s unieke T-Sonic pulseringen (trillingen) stimuleren en worden tijdens je behandeling sterker en sterker. Daardoor kan het licht doordringen tot de diepste huidlagen en zorgen voor de celvernieuwing en herstel van je huid. Je richt de kruidvormige laser op de zone die je wil behandelen en dankzij de huidsensor worden de lichtstralen en trillingen van de ESPADA alleen geactiveerd bij contact met je huid. Zo voorkom je dat je licht in je ogen en gaat de batterij veel langer mee natuurlijk.

4 op de 5 personen zagen meteen resultaat na de eerste blue-light behandeling en ik garandeer je, ik ben daar 1 van. Zoals ik al zei is de FOREO ESPADA een fractie van de prijs die je normaal betaald voor een acnebehandeling. Voor €149,- heb je een lichtzwaard die jou probleemzones bestrijd zodat jij met een gezonde huid weer kan stralen! Je kan ze in 3 verschillende en leuke kleuren verkrijgen bij FOREO zelf of voor €151,98 bij Douglas.

Dit was mijn superhero tijdens de feestdagen, na al dat lekker en veel eten! Ik ben er zeker van dat jullie ook fan zullen zijn na de test, laat het me zeker weten!

Oohja! Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar, may your skin be flawless! Tot volgende week.

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *