Review || Etos Lipscrub & Lipprimer

Wat we allemaal wel niet doen voor de perfecte lips. Ik kan je zo een heel rijtje geven waarbij het doen van je lippen, ineens veel meer wordt dan alleen de lipstick zelf. Etos wil ons hierbij helpen door een lipscrub en een lipprimer te verkopen voor een zacht prijsje. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan verder!

Ik gebruik al een tijdje lipscrub en af en toe ook een lipprimer. Ik ben hier erg tevreden over. Een lipscrub bestaat vaak uit suiker- of zoutkorrels en een olie. Dit breng je aan op je lippen en je scrubt hiermee de velletjes van je lippen af. Zo heb je een egale, zachte basis voor lipstick. Een lipprimer hydrateert je lippen maar vult vaak ook een beetje de lijntjes op. Ook dit zorgt er weer voor dat je lipstick er mooier uit ziet en vaak ook langer houdt. Er is van veel, duurdere, merken dit soort artikelen te koop en daarom was ik blij verrast toen ik een goedkope variant bij Etos zag liggen. Vandaag verblijd ik jullie met een review over de Etos lipscrub en lipprimer!

De producten waar ik vandaag over ga schrijven, zijn onderdeel van de nieuwe herfst make-up van de Etos. Toen ik dit las, vroeg ik mij echt af waarom ik de producten nooit eerder had gezien. Afijn. In deze lijn zitten een contour kit, een CC cream, lippenbalsems, 2 lipscrubs en een primer. De lipscrubs zijn te koop in mint en bubblegum geur. Ik koos voor bubblegum want ik houd van zoetigheid. (Spoiler, je krijgt ook echt zoetigheid).

Het product

De producten komen in tubetjes met een simpele, maar wel handige verpakking. De lipscrub is schuin afgesneden zodat je hem gelijk op je lippen kan aanbrengen. De lipprimer heeft een soort ‘tuutje’ waarmee je het eerst op je hand kan doen. Handig! Beide verpakkingen bevatten 10ml, daar kun je wel een tijdje mee vooruit dus dat komt wel goed.

Maar dan de werking? Is dit de holy grail waar wij allemaal op zitten te wachten? Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: nee. Nee nee nee. Gewoon nee. Sorry Etos, maar jullie hebben de plank hier behoorlijk mis mee geslagen.

Review

Tsja. Zoals je al kan zien, is de primer echt super donker! Hij is bij mij zelfs echt oranje. Als je hem aanbrengt op je lippen, moet je dus echt oppassen dat je hem niet buiten je lippen smeert want ja, dat ziet er gewoon niet uit. Maar de werking is nou ook niet echt geweldig. Nadat ik mijn lippen had gescrubt, bracht ik dit product aan. Ik wreef het gewoon op mijn lippen, zoals ik met een balsem ook zou doen. Daar begon het al. Het leek in te trekken en het liet een vreemde oranje waas achter. En ken je dat als je een hele droge huid hebt, en daar foundation op smeert? Dat je van die velletjes hebt waar de foundation dan zo half achter gaat zitten? Nou dat gebeurde dus ook op mijn lippen. Het zag er dus super lelijk uit en ‘primede’ helemaal niks.

De scrub leek wel prima. De scrub deeltjes voelden heel fijn. Eenmaal op mijn lippen, voelde ik er niks van. Misschien was het als een soort zand in een hele dikke lipgloss. Het scrub effect heeft het voor mij dus niet. En je kan het ook niet ‘opeten’ (zoals dat bij de scrubs van Lush wel kan) dus je moet die vettigheid die overblijft er ook weer afhalen. Je schiet er dus vrij weinig mee op.

 

Gebruik jij al een lipscrub of een lipprimer?

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

2 Reacties

 1. chucky1012
  23 februari 2017 / 18:13

  Jammer dat deze producten erg tegenvallen dus zou ik dit niet kopen.

  • Sharity
   2 maart 2017 / 15:31

   Nee het is inderdaad zonde van je geld om dit te kopen :( Jammer want het idee is zo tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *