REVIEW: Essentials by Artistry Skincare

Essentials by Artistry, de nieuwe skincare lijn van Artistry. Zoals ik al zei in mijn vorig artikel van Artistry, was ik enorm benieuwd naar hun skincare producten. En ik moet zeggen dat ik van deze lijn heel erg verrast was. Nieuwsgierig? Check it out!

Even off topic. Ik was enorm verrast toen ik een pakje aan de deur zag staan toen ik thuis kwam, super leuk! En de “note” die er bij zat was echt super lief, dankje!

Ok! Essentials by Artistry, de naam alleen al vind ik super! Klinkt heel fris en jong. Eerst ga ik het over deze Moisture Creme hebben. Een vocht inbrengende creme die best wel snel in trekt, wat ik super vind, is parfum vrij! En de zuivere plantenextracten zorgen voor voelbare en een zichtbaar resultaat. Ik testte dit een heel weekend lang, omdat ik dan heel weinig makeup draag en ik zo het resultaat “sneller” zou verkrijgen. Mijn huid is heel erg zacht na de eerste keer gebruiken en erg glowy! Persoonlijk gebruik ik niet graag cremes in mijn gezicht, vooral niet op mijn voorhoofd maar als je een iets drogere huid hebt zoals ik op mijn wangen heb is het wel perfect! Zalig!

De tube komt met een super handig pompje, heel leuk en gemakkelijk in gebruik. De creme is niet heel erg dik en smeert dus ook gemakkelijk uit waardoor ze sneller in je huid trekt. En zoals ik al zei parfum vrij! Geweldig toch? Ik gebruik dit nu vooral op mijn wangen, hals en ook op mijn borst en schouders smeer ik het wat uit. Met dit prachtig weer heb ik daar zeker nood aan.

De Light Lotion is een zaligheid op zich! De eerste keer toen ik op het pompje duwde schrok ik van excitement, haha! De lotion is zo licht als water, voelt ook zo aan en geeft je huid een prachtige natuurlijke glow. De textuur is zo fijn. Ik gebruik deze net voor mijn dagcreme. De Light Lotion zoekt de perfecte balans in hydratatie. Op drogere stukken van je huid gaat hij net iets meer hydrateren dan op mijn vette T zone bijvoorbeeld.

Perfect als basis voor onder je foundation vind ik persoonlijk. En gewoon het gevoel als je dit uitsmeert over je gezicht is heel fris en zacht. Again, perfect voor deze warme dagen! Verfrissend en verzorgend.

Hier was ik ook erg blij mee. Makeup removing wipes. Ik heb dit altijd in mijn handtas, auto,… in de buurt! Ik gebruik de wipes ook als verfrisser omdat er in makeup removing wipes meestal net iets meer verzorging zit dan in vochtige doekjes. Wat bij deze wipes een pluspunt is, je krijgt de hardnekkige waterproof makeup er ook mee weg door de dikte van de wipes. Super zacht en een heel zachte en frisse geur.

Last but not least! Mijn favoriet van de Essentials by Artistry. De Gel Cleanser! Ik ben al zo lang opzoek naar de perfecte gel cleanser en nu kan mijn huid flawless worden, haha!

Een zachte gel die je op een natte huid aanbrengt en in masseert. Je ziet duidelijk alle vuilresten van makeup die vrijkomen bij het in masseren. Het gevoel erna is dan ook overweldigend. Fris, zacht, egaal, koel en dat tot de dag erna. Ik gebruik cleanser enkel ‘s avonds voor het slapen gaan zo kan ik zien wat efect het heeft op mijn huid in de ochtend en ik was heel erg verrast door deze gel cleanser. Nog steeds zacht, iets vochtiger wel maar de egalere teint was nog steeds zichtbaar. Ik heb een zeer rode huid dus dit voor mij echt een winner.

Ga zeker eens een kijkje nemen op de website van Artistry en producten bestellen kan je bij Amway. Hier werd vorige keer naar gevraagd dus here you go.

Ik hoop dat jullie er wat van genoten hebben. Ik beloof jullie een skincare routine van mijn huid want daar is ook achter gevraagd haha maar voor nu op naar een healthy & clean skin!

Zijn jullie al fan van dit merk?

Tot volgende week! xoxo

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *