Review: Douglas Lash Augmented Mascara

Douglas stuurde me hun nieuwe mascara op. Volgens Douglas zelf: for a false lash effect. De mascara belooft je lengte en volume te geven met het effect van neppe wimpers. Ik heb niet de doorsnee zwarte mascara mogen ontvangen, maar iets waar ik best enthousiast over was: een paarse en een blauwe! In het artikel van vandaag laat ik jullie mijn mening horen over wat ik van de mascara vind.

Het borsteltje

Het borsteltje is best wel groot en aanwezig. Wat ik van te voren niet wist is dat er fibers in de mascara zitten. Deze waren direct zichtbaar. Ik was benieuwd hoe het borsteltje zou werken, aangezien ik meestal borsteltjes heb met minder lange 'haren'. Ik vind het, zelfs na een aantal keer gebruiken, lastig om niet te knoeien met dit borsteltje. Al snel zit de mascara ook op mijn ooglid. Zeker als ik mijn onderste wimpers wil voorzien van een laagje mascara komt er ook mascara onder mijn oog. Dit gebeurt echter niet altijd.

De Swatches

Ik zie een duidelijk verschil tussen beide kleuren. De blauwe mascara (links) heeft een stuk minder volume en de kleur komt niet extreem duidelijk naar voren. De paarse daarentegen is prachtig. De paarse kleur komt op zo'n manier naar voren dat je in bepaald licht ziet dat de mascara paars is, maar het valt niet direct op. Hierdoor kan je de mascara hardstikke goed gebruiken op dagelijkse basis. En dat is dan ook zeker wat ik af en toe doe.

Het aanbrengen van de mascara is soms nog wat lastig door het relatief grote borsteltje. Ik heb bij het aanbrengen vaak gehad dat er mascara boven of onder mijn ogen terecht kwam. Dit was echter wel relatief makelijk weg te halen.

In de loop van de dag valt er nauwelijks tot geen mascara onder mijn ogen. Dit heb ik meestal wel bij mascara's, maar bij deze gelukkig niet.

Conclusie

Ik ben erg fan van de paarse mascara. Mooi volume en lange wimpers. Daarnaast is de kleur ook nog eens mega vet. De blauwe mascara ben ik minder fan van. Deze zou ik eerder dragen in combinatie met een zwarte onderlaag om toch de lengte en het volume te kunnen hebben.

De mascara's zijn zeker leuk als extra voor je festival look, zeker de blauwe is daar wat gewaagder voor. Mocht je het toch wat subtieler willen, dan raad ik de paarse aan.

Douglas Lash Augmented Mascara €14,99 (Te koop in de winkel of via de website).

Dit was mijn review, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen.

Wat vind jij van gekleurde mascara's?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Meer van mij? Ik heb zelf een fotografieblog.

Volg:
Yvonne

Hi, ik ben Yvonne en een keer in de maand schrijf ik hier over budget beauty! Naast beauty zijn fotografie en ontwerpen een grote passie van mij.

Deel deze post:

4 Reacties

 1. 10 mei 2018 / 12:35

  Fijne review! Ik vind gekleurde mascara’s wel leuk, maar draag het eigenlijk niet

 2. 2 mei 2018 / 19:05

  Je kunt een mascara brush gebruiken (spoolie) zodat het gemakkelijker aanbrengen is.
  Heb je nog iets gemerkt aan het einde van de avond?

  • 16 mei 2018 / 10:33

   Het wisselt een beetje per dag of de mascara fallout heeft. Maar de meeste dagen is het vrijwel schoon onder mijn ogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *