Review || Colourpop Hydroplane, Prickly Pear & One by One

Het is al weer een tijdje geleden dat ik iets had gekocht van Colourpop. Toch maar even niet want het was toch wel duur om het telkens uit Amerika te laten komen. Tot ze laatst een super toffe actie hadden. Namelijk, gratis internationale verzending. Yes! Ook hadden ze andere aanbiedingen waar ik van heb geprofiteerd. Benieuwd naar de drie Colourpop Super Shock Shadows die ik kocht? Lees dan verder.

Bestellen uit Amerika is zo leuk. Er gaat een wereld voor je open als je eenmaal weet hoe het gaat. Een hele dure wereld. Daarom kwam deze aanbieding van Colourpop als een geschenk uit de make-up hemel. Alle internationale bestellingen werden gratis verzonden en ze hadden ook nog eens 3 oogschaduws voor $9,99 (ipv $14,99) en 3 liquid lipsticks voor $12 (ipv $18). Ik besloot te gaan voor 3 oogschaduws. Ja. Ik kocht maar 3 oogschaduws. Goed he? De kleuren die ik kocht waren Hydroplane, Prickly Pear en One by One.

Ik heb al eens eerder een review geschreven over de Super Shock Shadows van Colourpop. Die lees je hier.

One by One

One by One is de eerste kleur die ik koos. Normaal ben ik niet altijd fan van nudes maar dit vond ik een toffe kleur. Ik had wat gegoogled naar swatches en ik vond hem wel heel erg mooi. Het is een vrij nieuwe kleur, volgens mij van dit voorjaar. De kleur kun je het beste omschrijven als een oranje shimmery nude. Hij is niet fel oranje, maar juist heel zacht en natuurlijk van kleur.

Prickly Pear

Waar One by One een nieuwe kleur is, is Prickly Pear een oude kleur. Hij is een tijd geleden uitgebracht, in 2015, als limited edition. Samen met wat andere kleuren, is hij teruggebracht. Ik weet niet of het tijdelijk is, maar ik heb hem zeker wel gekocht. Het is een mauve kleur met gouden shimmer. Heel erg tof! Dit vind ik wel een kleur waar je gemakkelijk een simpele look mee kan maken. Van de drie is dit wel de droogste oogschaduw. Alle oogschaduws zijn heel zacht en romig, Prickly Pear wat minder.

Hydroplane

Hydroplane is een nieuwe kleur uit een samenwerking met Amanda Steele. Amanda Steele is een 17 jarige vlogger, model en actrice uit Amerika. Ik kende haar nog niet maar ze heeft dus een hele collectie uitgebracht samen met Colourpop. De collectie bestaat uit verschillende oogschaduws en drie lipproducten. Over het algemeen zijn de samenwerkingen met Colourpop vrij klein. Dit maakt ze niet minder leuk. Hydroplane is een lichtblauwe kleur vol met blauwe, zilveren en zelfs een klein beetje paarse shimmers.

Swatches

Zoals je kan zien zijn de kleuren heel erg tof! Prickly Pear lijkt op de eerste foto wat meer goud, maar het is dus meer een mauve kleur met gouden shimmer. Echt heel erg tof! Ik had verwacht dat One by One wat lichter zou zijn, maar ook zo vind ik hem erg mooi. Zoals gewoonlijk zijn de oogschaduws erg zacht en geven ze met kleine moeite veel pigment. Ik ben nog steeds fan van de formule!

Colourpop koop je via Colourpop.com. Op dit moment is de actie op de oogschaduws en de lipsticks nog steeds aan de gang. Omdat Colourpop deze maand jarig is, hebben ze verschillende acties. Zo brengen ze ook wel eens oude producten terug. Heel leuk om in de gaten te houden. Houdt wel rekening met eventuele invoer- en douanekosten als je besteld.

Hebben jullie al eens producten van Colourpop gebruikt?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

4 Reacties

  1. Kim ter Stege
    25 mei 2017 / 13:03

    Hydroplane is echt awesome!

  2. 25 mei 2017 / 10:43

    Mooie kleuren! Vooral Prickly Pear is heel mooi..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *