REVIEW: Colourpop Highlighters

Highlighten is HOT. En dat blijft denk ik nog wel even zo. Ik ben er helemaal fan van. Zelfs met hoge temperaturen breng ik vaak nog wat extra glans aan op mijn gezicht. Colourpop heeft een paar fijne highlighters in haar assortiment waar ik jullie vandaag wat over ga vertellen. Benieuwd wat je krijgt voor maar $8,-? Kijk dan zeker even verder.

Colourpop is toch wel een pareltje. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe blij ik ben met de prijs kwaliteit verhouding. Ze zijn goedkoop, leveren goede producten en komen vaak met nieuwe items die altijd leuk blijven. Het nadeel is alleen dat ze in Amerika zitten. Maar ook dat heeft wel weer iets. Vandaag neem ik jullie mee in de wondere wereld van hun highlighters. In mijn stash heb ik er inmiddels 6 zitten die ik regelmatig gebruik. Ze doen voor mij niet onder aan duurdere varianten.

De formule en verpakking

Zoals we gewend zijn van Colourpop, is hun formule heel fijn en crèmig. Vooral in de zomer vind ik het fijn dat je lekker iets zachts op je wangen kan deppen. Ook is het gewoon fijn om met je vingers door de pan te gaan. De verpakking is simpel maar doeltreffend. Witte verpakking met een gedeeltelijk doorzichtige dop zodat je kan zien welke kleur je pakt. Ja, het ziet er niet super luxe uit. Maar dat vind ik niet storend.

De highlighters

Boven: Churro. Rij 2 (links naar rechts): Lunch Money, Dream Catcher. Onderste rij (links naar rechts): Over the moon, Perilune, Honeymoon

De highlighters die ik in mijn collectie heb zijn de volgende: Dream Catcher, Churro, Lunch Money, Honeymoon, Perilune en Over the Moon. Van deze zes is Dream Catcher helaas al uit het assortiment, is Churro een tie dye (samenstelling van verschillende andere kleuren) en de laatste drie zijn speciale ‘holographic highlights’. Wat dat betreft gaat Colourpop echt mee met de trends van nu.

Swatches

Het zijn super mooie kleuren, maar oh wat zijn ze moeilijk om vast te leggen op foto! Ze geven in zonlicht een hele mooie shine, maar echt ‘compact’ zijn ze niet. Ze geven een glitter glow op je gezicht die een beetje verdeeld is. Zeker niet lelijk, maar wel heel lastig om goed op de foto te zetten. Mijn favoriet is Honeymoon! In de verpakking lijkt hij heel blauw maar eenmaal aangebracht, zit er een mooie roze glans doorheen. Ik krijg altijd veel complimentjes als ik hem draag.

Ik ben echt fan van de Colourpop highlighters. Ze zijn betaalbaar, brengen fijn aan en doen wat ze moeten doen! Ik heb van verschillende andere merken highlighters, maar in vergelijking met de prijs, vind ik die van Colourpop erg goed.

Colourpop highlighters zijn verkrijgbaar voor $8,-. Hiervoor krijg je 4.2 gram product. Colourpop is verkrijgbaar via Colourpop.com. Let goed op de douane- en invoerkosten waar je kans op hebt bij bestellingen uit Amerika.

Wat is jullie beste budget highlighter?

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

4 Reacties

 1. 28 juni 2017 / 21:41

  Dit merk zie ik voorbijkomen bij bloggers. Ze zien er mooi uit.

  • Sharity
   3 juli 2017 / 18:17

   Ja het is steeds populairder aan het worden. En terecht want het is een super merk!

 2. Kelly Mulder
  28 juni 2017 / 12:32

  Zien er goed uit! Churro is mijn favoriet :)

  • Sharity
   3 juli 2017 / 18:17

   Churro is inderdaad super mooi <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *